Seda imzayı attı

Bursa Büyükşehir Belediyespor’un başarılı pasörü Seda Eryüz, Nilüfer Belediyespor’a imzayı attı.

Bu sezon Bursa Büyükşehir Belediyesi ile önce Balkan Kupası şampiyonluğu ardından Challenge Kupası şampiyonluğu yaşayan Seda, yeni sezonda Nilüfer Belediyesi’nde forma giyecek.

İlk voleybola Güneş Sigorta’da başlayan 1983 doğumlu Seda Eryüz, sonrasında Bursaspor, Galatasaray, Eczacıbaşı, Beşiktaş’ta oynadı. 2010 yılında eski takımı Galatasaray’la anlaştı. 2011-2012 sezonunda Fenerbahçe forması giydi. Ardından iki sezon Beşiktaş Bahçeşehir Üniversitesi’nde oynayan oyuncu geçen sezon Bursa Büyükşehir Belediyesi’nde forma giydi.

Ayrıca Nilüfer Belediyesi’nin prensipte anlaşmaya vardığı antrenör Reşat Yazıcıoğulları ile de önümüzdeki günlerderesmi imayı atması bekleniyor.

-Nilüfer Belediyespor Kulüp başkanı Ali Karamık’a Seda Uslu Eryüz transferi hakkında görüşlerini sorduk;
“Geçen sene biz transferlerin son zamanlarında takımı kurmuştuk. Transfer sezonunun bittiği zamandı, bizler geçtiğimiz sezon boşta kalan takım arayışı içinde olan arkadaşlarla bu yola çıkmıştık. Herkesin bu sene düşer dediği takımla ligi 5. olarak tamamladık. Bu arada pasörümüzün sakatlanması bizleri bayağı zora soktu. Bunu daha çok sezon sonu ve klasman maçlarında yaşadık. Bugün renklerimize bağladığımız yeni transferimize gelince; Seda Uslu Eryüz’ü uzun süredir takip ediyordum. Kızımızın Bursalı olması da bu konuda etken oldu. Beğendiğim bir pasör, Nilüfer Belediyespor da daha çok başarılar göstereceğine inandığım için transferini gerçekleştirdim. Transferler Nilüfer’de bitmez. Yeni bir takım kuracağız. Bu takım da iddialı olacak ve bunun bir parçası da Seda olacak. Yeni sezonda çok değişik bir Nilüfer Belediyespor izlettirecegiz.”

– Yeni sezonda da Bursa’dan ayrılmadınız. Nilüfer Belediyespor’a trasnferiniz hakkında neler söyleyeceksiniz.
“Ben çok mutluyum, tekrar Bursa’da kaldığım için. Tekrar Bursa şehrimize voleybolda hizmet edeceğim için mutluyum. Nilüfer Belediyespor’ a hizmet edeceğim için hedeflerimiz var. Nilüfer Belediyespor’ un hedefleri var. O hedeflere ulaşmak için çaba sarf edeceğiz. Benim içinde yeni bir takım yeni bir heyecan ve yeni bir kulüp. Ama ben kendimi şimdiden evimdeymiş gibi hissediyorum. Sağlığımız elverdiği sürece bizlerde elimizden ne varsa her şeyi sahaya yansıtmaya çalışacağız.”

Tekin Ateşnal / Bursa / Voleybolunsesi


Haberi Paylaş

Comments are closed.