Havelkova ve Wolosz Chemik Police’ye doğru!

Polonya’dan Przeglad Sportowy websitesinin haberine göre bu sezon İtalya Ligi ekiplerinden son CEV Şampiyonlar Ligi finalisti Yamamay Busto Arsizio’da forma giyen eski Eczacıbaşılı Çek Cumhuriyeti Milli Rakımı smaçörü Helena Havelkova ve Polonya Milli Takımı pasörü Joanna Wolosz’un Polonya Ligi’nin güçlü ekiplerinden Chemik Police ile anlaştı.

Chemik Police veya oyunculardan henüz bir resmi açıklama gelmemiş olsa da Polonyalı websitesinin haberine göre tarafların anlaştığı söyleniyor.

Yamamay Busto Arsizio’nun önümüzdeki sezon Şampiyonlar Ligi’nde oynayamayacak olmasının ancak Chemik Police’nin son Polonya şampiyonu olarak Şampiyonlar Ligi’nde mücadele etmeye hak kazanmasının oyuncuların kararında etkili olduğu söyleniyor.

Son CEV Bayanlar Şampiyonlar Ligi Dörtlü Finallerinde “Rüya Takım” seçimleri sonrası Joanna Wolosz’un İtalyan websitesi volleyball.it’e verdiği röportajda Chemik Police’nin geçen sezonki pasörü Maja Ognjenovic’in “En İyi Pasör” ödülü sonrası Sırp pasör için “Turnuvanın en kötü takımından en iyi pasörü seçmeleri çok garip. Bence kendi takımındaki en kötü oyuncuydu.” yorumunu hatırlatalım.


Haberi Paylaş

Comments are closed.