Halkbanklı gençlerden 295. idman

Genç Erkekler Türkiye Şampiyonası finalleri 1-6 Haziran tarihleri arasında Eskişehir’de yapılacak.Ankara şampiyonluğunu set averajı ile kaçırarak ikinci sırada yer alan Halkbank Genç Erkek Takımı da finallerde yer alacak ekiplerden.

Finallere kendi tesislerinde, ara vermeden oldukça hırslı hazırlanan Genç Erkekler, 295.antrenmanını yaparak çalışmalarını sürdürdü.

Genç Erkek Takım antrenörü Aytuğ Pehlivan, zorlu bir periyodla finallere hazırlandıklarını söyledi. Periyodun zorlu olmasını okul takımları, sporcuların öğrenimleri ve Halkbank takımının bir arada yürümesi olarak açıklayan Pehlivan, “Ümitle, umutla hazırlanıyoruz. Sezonun sonuna geldik. Verdiğimiz emeğin karşılığını şampiyon olarak almak istiyoruz. Çocukların bir öğrenim hayatları var. Her biri okul takımlarında oynuyorlar bir de Halkbank var. Her oyuncumuz voleybolla okul hayatının bir arada pekala yürüyebileceğine örnek teşkil ediyor. Onlar zorlukları aşarak buralara geldiler. Umarım Eskişehir’den camiamıza bir şampiyonluk kupası armağan ederek döneriz” diye konuştu.

Antrenör Aytuğ Pehlivan, Milli Takım kampında yer alan Abdullah Çam’ın antrenmanlara katılamadığını, pasör Oğuzhan Tiryaki’nin de finallere kadar tam olarak iyileşmesini beklediklerini sözlerine ekledi.


Haberi Paylaş

Comments are closed.