Özer imzayı attı

İnegöl Belediyespor, iç transferde libero Özer Özger ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.

Kulüp tesislerinde düzenlenen imza töreninde konuşan İdari Başkan Yardımcısı Gülbey Koçan, 2. iç transferi gerçekleştirdiklerini söyledi.

Libero mevki oyuncusu Özer Özger ile 1 yıllık sözleşme yenilediklerini ifade eden Koçan; “İç transferde 2 yıldır oyuncumuz olan libero mevkiinde görev yapan Özer kardeşimizle anlaştık. Ben transferin kendisine de kulübümüze de hayırlı olmasını diliyorum. Dış transferde görüşmelerimiz devam ediyor. İç transferde kalmasını arzu ettiğimiz arkadaşlarımızla da görüşmelerimiz devam ediyor. Transfer komitemiz bu konuda çalışmalarını titizlikle sürdürüyor. İnşallah transferlerimizi gerçekleştirip yeni sezona iyi bir takımla girmek istiyoruz. Yeni sezonda geçen yıl yaşadığımız stres ve korkulu günleri tekrar yaşamak istemiyoruz. Bu doğrultuda iyi bir sezon geçirip hedeflediğimiz noktalara gitmeyi arzu ediyoruz” dedi.

Özer Özger ise yeniden İnegöl Belediyespor ile anlaştığı için mutlu olduğunu belirterek, şöyle konuştu:
“Zaten sevdiğim aile ortamı olan bir kulüpteyiz. İnşallah uzun yıllar kulübe hizmet etmek için de buradayım. Yeniden anlaştığım için çok mutluyum. Herkese çok teşekkür ederim.”


Haberi Paylaş

Comments are closed.