Salihli Belediyespor’da yeni dönem

Salihli Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Derneği 17. olağan genel kurulu toplantısı Belediye Meclis salonunda yapıldı. Divan Başkanlığını Necmi Dönertaş’ın yaptığı genel kurulda, yönetim kurulu belirlenirken, yönetim kurulu ise ilk toplantısında başkanı seçecek.

Genel kurulda konuşan Kulüp Başkanı Ahmet Özbaş, yeni yönetime görevlerinde başarılar dileyerek “Bir yıl önce göreve geldik. İki hedefimiz vardı, bunlardan birisi futbol, diğeri ise voleybolda başarı elde etmekti. Voleybolda istediğimiz başarıya imza attık, ancak, futbolda hedefimiz olan bir üst lige çıkamadık” dedi. Futbolda tek sevinçlerinin Kocaçeşmespor’un bir üst lig olan BAL’a çıkması olduğunu ifade eden Özbaş “Artık futbolda buluşma ve hedef noktası Kocaçeşmespor’dur” dedi.

“Her zaman sizin yanınızdayız”
Kulüp başkanlığının zor bir süreç olduğunu belirten Belediye Başkanı Zeki Kayda, Ahmet Özbaş ve Yönetim Kurulu Üyelerine yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür ederek, “Yönetime seçilen arkadaşlarımıza hep birlikte destek olacağız. Üç bin kişi kapasiteli yeni bir spor salonunu kendi bütçemizle yapıyoruz. Bayan Voleybol takımının 1.Lige çıkması bizi de ateşledi. Salihli’mize yakışır bir spor salonunun projesi bitti. Bizim için sporun her branşı çok önemli. Belediye Başkanı olarak ben de spora ve sporcuya destek olmaya devam edeceğim“ diye konuştu.

Yönetim şöyle oluştu
Salihli Belediyespor Yönetim Kurulu ise Yalım Şenkaya, Mehmet Gürsel, Rıdvan Soy, Gökhan Açıkgöz, Erhan Aygün, Çağatay Özçelik, Zafer Bozkurt, Mehmet Koç, Umutcan Keskiner, Hakkı Türkoğlu ve Murat Şahin, Denetleme Kuruluna ise Osman Vural, Nuri Sapmaz ve Mustafa Yıldırım’dan oluştu.


Haberi Paylaş

Comments are closed.