Adana BYZ Algomed Spor hız kesmiyor

Türkiye Erkekler Voleybol 2.Lig takımlarından Adana Byz Algomed Spor 2015-2016 sezonu için kadro kurma çalışmalarına devam ediyor.

Başkanlığa Avukat Ertuğrul Doğaner’in gelmesiyle hedef büyüten, yeni sezona süper lig parolasıyla hazırlanan Adana Byz Algomed Spor yeniden yapılanmaya giderek bu doğrultuda; Tokat Plevne Belediye Spor’dan pasör Rıdvan Karataş, Gümüşhane Torul Spor’dan Universal Fatih Barış, Isparta Gençlik Spor’dan Smaçör Caner Demirci, Erzurum Palandöken Belediye Spor’dan Orta oyuncu Umut Yücel Baran, Afyon Karahisar Belediye Spor’dan orta oyuncu Onur Kurt, Maliye Milli Piyango’dan libero Mehmet Akif Gürgen’i transfer etti.

Adana temsilcisi ayrıca geçen yıl kadrosunda bulunan pasör Sercan Cihangir’in de sözleşmesini uzattı.

Transfer çalışmalarına devam eden Adana Byz Algomed Spor’da takımın antrenörlüğüne Nurettin Hayta, yardımcı antrenörlüğe Ömer Bozdoğan getirilirken, Ali Rıza Akın Genel Koordinatörlük / Sportif Direktör olarak görevlendirildi.

ERTUĞRUL DOĞANER; BAŞARMAK İÇİN YOLA ÇIKTIK. HEDEF SÜPER LİG
Kulüp başkanı Ertuğrul Doğaner yaptığı açıklamada; Adana Byz Algomed Spor’un artık süper lige çıkma zamanının geldiğini, yeni sezona bu hedefle hazırlandıklarını, takım olarak kurumsal bir yapı oluşturarak yola devam edeceklerini belirterek, “bu doğrultuda geride bıraktığımız sezonda takımımızın antrenörlüğünü yapan Ali Rıza Akın hocamızı Genel Koordinatörlük / Sportif Direktörlük görevine getirdik. Nurettin Hayta hocamızı baş antrenör, Ömer Bozdoğan’ı yardımcı antrenör olarak teknik ekibimizde görevlendirdik. Yeni sezon için şu ana kadar (7) sporcu ile sözleşme imzaladık. Teknik heyetimizin çalışmaları doğrultusunda kadromuza takviyelerimiz devam edecek. Hedefimiz olan süper lig için ne gerekiyorsa yapacağız” dedi.


Haberi Paylaş

Comments are closed.