İstiklal Ortaokulu Türkiye finallerinde

İstiklal Ortaokulu Gençlik ve Spor Kulübü Küçük Erkek Voleybol takımı Malatya’da yapılan yarıfinal maçlarında üç galibiyet ve 9 puan alarak Türkiye Finallerinde oynamayı hak etti.

İstiklal Voleybol takımı Osmaniye merkezde yapılan Grup maçlarında Antep Şahinbey ve Adana Gençlik takımlarını yendi ve yarıfinale yükseldi. Malatya’da yapılan yarıfinal maçlarında ilçemiz temsilcisi İstiklal Voleybol takımı sırasıyla Erzurum, Adıyaman ve Muş takımlarını yendi.

Kurulduğu günden bu yana Düziçi’nde ilkleri yaşayan ve yaşatan İstiklal Voleybol takımları bu sene de başarılarının tesadüf olmadığını gösterdi. Bu başarıyla ilçemizden ilk defa bir takım Türkiye Finalleri oynayacak. Aynı zamanda Voleybol Erkekler 3. Liginde de oynayan İstiklal Voleybol, bu sene üç takımla Altyapı Türkiye Şampiyonasına katıldı. Yıldız Erkeklerde de yarıfinal oynama başarısı gösteren İstiklal Ortaokulu GSK, esas başarıyı Küçük erkek voleybol takımıyla yakaladı ve Türkiye’de ilk 16 takım arasına adını yazdırdı. Manisa’da 13-19 Haziran 2015 tarihlerinde yapılacak olan Türkiye Finallerinde İstiklal Ortaokulu Voleybol takımı Fenerbahçe, Beşiktaş, Arkas, İstanbul BŞB ve Halkbank gibi takımların altyapılarıyla maçlar yapacak.

SADECE HAYAL ETMİŞTİK…
İstiklal Ortaokulu Müdürü Ümit Onat yaptığı açıklamada “Bu çok büyük bir başarı, bu başarı tesadüf değil, planlı bir çalışmanın ürünü. Büyük başarıda emeği geçen antrenör ve öğrencilerimizi tek tek kutluyorum, final grubu maçlarında sonsuz başarılar diliyorum.” dedi.

İstiklal Ortaokulu Beden Eğitimi Öğretmeni, Kulüp başkanı ve takım antrenörü Ahmet Kırat yaptığı açıklamada “Düziçi spor tarihi açısından, özelliklede voleybol adına müthiş bir olay. Bu başarı bir takım başarısıdır, çalıştık ve emeğimizin karşılığını aldık. Takımdaki oyuncularıma teşekkür ediyorum, onlarla gurur duyuyorum. Bizlere destek olan herkese oyuncularım adına teşekkürlerimi sunuyorum. Biz sadece hayal etmiştik, bu hayali gerçekleştirdiğimiz için çok mutluyuz. Düziçi önümüzdeki yıllarda voleybol adına güzel günler görecek, genç oyuncularımız ilçemizi farklı kulüplerde en iyi şekilde temsil edecek ve çok büyük başarılara imza atacaklar. Bu gençleri bir gün herkes çok iyi öğrenmiş olacak. Ancak bu kadar başarı sağlamamıza rağmen yeteri kadar destek almakta sıkıntı yaşamaktayız. Biz desteği ilçemizin gençleri adına talep ediyoruz, onların geleceği adına, ilçemizin tanıtımı adına bekliyoruz. Bu zamana kadar destek olan esnaflarımıza da özellikle teşekkür ediyorum. Manisa’da yapılacak olan final grubu maçlarında ilçemizi ve ilimizi en iyi şekilde temsil edeceğiz.” dedi.


Haberi Paylaş

Comments are closed.