Mini voleybol şöleni sona erdi

Manisa’nın Turgutlu ilçesinde Seramiksan Spor tarafından 3.sü organize edilen mini voleybol şöleni sona erdi. Turgutlu Belediyesi 7 Eylül Kapalı Spor Salonunda gerçekleştirilen müsabakalara 16 ve 200’e yakın sporcu katıldı.

Seramiksan Spor tarafından geleneksek hale getirilen mini voleybol şölenin 3.sü yoğun katılım ile gerçekleştirildi. Şölenin final müsabakasına ve ödül törenine Turgutlu Kaymakamı Nazmi Günlü, Belediye Başkanı Turgay Şirin, Başkan yardımcısı Hakan Sezer, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ölmez, Seramiksan firması yönetim kurulu üyeleri Hakan ve Bilgehan Demirdöver, Seramiksan Spor kulüp başkanı Bülent Erkul, okul müdürleri, beden eğitimi öğretmenleri ve sporcular ile aileleri katıldı.

İhsan Erturgut ile Şadi Turgutlu ortaokulu arasında oynan final müsabakasını İhsan Erturgut ortaokulu kazanarak turnuva 1.si oldu. Şadi Turgutlu ortaokulunun 2. olduğu müsabakada İzzettin 75. Yıl ortaokulu ise 3. Oldu.

Final müsabakası sonrasında dereceye giren okullara Turgutlu Kaymakamı Nazmi Günlü, Belediye Başkanı Turgay Şirin ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ölmez tarafından kupa ve madalyaları verildi. Etkinlik turnuvaya katılan takımlara ve okullara çeşitleri hediyelerin verilmesi ile sona erdi.

Kamil TEKMEN / MANİSA


Haberi Paylaş

Comments are closed.