Bayan Milliler’e döner ziyafeti

Güney Kore’de yapılacak Üniversiad Oyunlarına hazırlanan Bayan Milli Takımına Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü döner ziyafeti verdi.

28 Haziran’da Güney Kore’nin Gwangju kentinde yapılacak olan Dünya Üniversiad Oyunlarına katılacak olan Bayan Milli Takımı kamp çalışmalarını Bursa’da baş antrenör Gonca Dilik, yardımcıları Zafer Atay, Haktan Balin, kondisyoner Caner Atasever, istatüikçi Ali Yılmaz ve fizyoterapist Mustafa Sağkur ile birlikte Bursa’da sürdürüyor.

21 Mayıs’ta İstanbul’daki ilk etap kampını tamamlayanÜniversiad Milli Takımı, Majestic Gold Otel’de kamp çalışmalarını sürdürürken, sabah ve akşam olmak üzere günde iki çalışma yapıyor. Bursa Büyükşehir Belediyespor, Bursa’da kampta olan voleybolculara sürpriz yaptı ve Kayhan’daki Döner Sofrasında Milli voleybolculara döner ziyafeti çekti.

Üniversiad Milli Takım Başantrenörü Gonca Dilik, “Güney Kore’de hedefimiz oynayacağımız beş karşılaşmayı da kazanmak olacak. Mayıs ayından bu yana çalışmalarımızı sürdürüyoruz. 12 kişilik kadromuzla son çalışmaları Bursa’da yapıyoruz. Hedefimiz, Güney Kore’de Türkiye’yi en iyi şekilde temsil edebilmek. Oyuncularımızın başarılı olacaklarına inanıyorumö dedi.

Tekin Ateşnal


Haberi Paylaş

Comments are closed.