Adana BYZ Algomed’den Akif Üstündağ’a ziyaret

Türkiye Erkekler Voleybol 2. Lig takımlarından Adana Byz Algomed Spor TVF’ye ziyarette bulundu.

Başkanlığa Avukat Ertuğrul Doğaner’in getirilmesinden sonra hedef büyüterek yeniden yapılanmaya giden ve yeni sezona süper lig parolasıyla hazırlanan Adana Byz Algomed Spor’da Başkan Ertuğrul Doğaner, Antrenör Nurettin Hayta, Yardımcı Antrenör Ömer Bozdoğan, Genel Koordinatör Ali Rıza Akın ve İl Temsilcisi Yusuf Cemil Oğuz Türkiye Voleybol Federasyonu Başkan Vekili Akif Üstündağ’ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette Başkan Ertuğrul Doğaner tarafından Üstündağ’a üzerinde ismi yazılı bulunan takım forması hediye edildi.

Başkan Vekili Akif Üstündağ yaptığı açıklamada; “Adana ilinde yapılan süper lig play-off maçlarında Federasyon başkanımız ve yönetim kurulumuz ile birlikte Adana Byz Algomed Spor kulübünü ziyaret etmiştik. Kulüp başkanı Ertuğrul Doğaner, teknik heyeti ve il temsilcimiz ile birlikte bizleri ziyaret ederek süpriz yaptılar. Adana Byz Algomed Spora yeni sezonda başarılar diliyorum” dedi.

Ertuğrul Doğaner de “Federasyon başkanımız ve yönetim kurulunun Adana’da play-off maçları esnasında kulübümüze yaptığı ziyaret sonrasında, biz de Federasyon başkanımızın yurt dışında bulunması dolayısıyla başkanvekilimiz Akif Üstündağ’a makamında nezaket ziyaretinde bulunarak çalışmalarımız hakkında bilgi vermek istedik. Fikir alış verişinde bulunduk. Son derece olumlu bir görüşme oldu. Transfer çalışmalarımız devam ediyor. Takıma 2 yabancı ve 2 köşe oyuncusu daha takviye edeceğiz” diye konuştu.


Haberi Paylaş

Comments are closed.