Dirik Alaşehir Belediyespor’da

Voleybol Bayanlar 3. Lig ekiplerinden Manisa temsilcisi Alaşehir Belediye Spor, orta oyuncu Gizem Dirik ile sözleşme imzaladı.

Transfer çalışmalarına play off hedefi ile başlayan ve bu kapsamda da çalışmalarını sürdüren Alaşehir Belediye Spor, geçtiğimiz sezon Uşak Aynaspor forması giyen Gizem Dirik ile sözleşme imzaladı. Salihli Belediyespor alt yapısında yetişen ve geçtiğimiz sezon Uşak Aynaspor’a transfer olan Gizem Dirik, 2014-2015 sezonu için Alaşehir belediyespor’la anlaştı. Kulüp binasında gerçekleştirilen imza töreninde Alaşehir Belediyespor kulüp başkanı Başkanı Derman Özdemir, takım antrenörü Kürşat Çetin ve yardımcı antrenör Murat Benekli hazır bulundu.

Alaşehir Belediyespor’da olmaktan mutluluk yaşadığını belirten oyuncu Gizem Dirik “Salihli Belediyespor alt yapısında yetiştim ve formasını giydim. Geçtiğimiz sezon Uşak Aynaspor’da oynadım. Alaşehir belediyespor voleybolda bilinen bir kulüp bu gün burada olmaktan dolayı mutluyum. Takımımızın play off hedefinde, elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağım” dedi.

Kulüp başkanı Derman Özdemir ise “başarılı oyuncu Gizem’i aramızda görmekten mutluyuz. Takımımızın play off hedefi doğrultusunda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Teknik heyetimiz ve transfer tertip komitemiz değerlendirmeleri kapsamında transferlerimizi sürdürmeye devam edeceğiz. Gizem Dirik transferimizin hem takımımıza, hem Alaşehir’imize hem de voleybol camiamıza hayırlı olsun” dedi.

Kamil TEKMEN / MANİSA


Haberi Paylaş

Comments are closed.