Muhteşem tesislerde ilk kupa Arkas Spor’un

MANİSA Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün tarafından şehre kazandırılan en modern ve akustiğiyle sporseverleri adeta büyüleyen Spor Salonu ve Kapalı Yüzme Havuzu’nda düzenlen ilk voleybol turnuvasında kupa sahibini buldu. 14-19 Haziran tarihleri arasında oynanan müsabakalar sonucunda Arkasspor şampiyon olurken, Beşiktaş ikinci, Fenerbahçe üçüncü oldu.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün Manisalı gençlere armağan ettiği Spor Salonu ve Kapalı Yüzme Havuzu’ndaki ilk resmi turnuva gerçekleştirildi. Ulusal platformda düzenlenen turnuvaya 16 takım katılırken, final müsabakasını Arkasspor ile Beşiktaş oynadı. Düzenlenen final müsabakasını Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Ziya Elmalı, Gençlik ve Spor İl Müdürü Savaş Duman, Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu ve Manisalı voleybol severler izledi.

Kupa Arkasspor’un
16 takımın katılımıyla gerçekleştirilen voleybol turnuvasında final maçını Arkasspor ile Beşiktaş oynadı. Arkasspor final müsabakasında rakibine set vermeden maçı 3-0 kazandı ve şampiyonluk kupasını kaldırdı. Final maçının tamamlanmasının ardından düzenlenen kupa töreninde Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, 3’lük kupasını Fenerbahçe’ye, Gençlik ve Spor İl Müdürü Savaş Duman, 2’lik kupasını Beşiktaş’a ve Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Ziya Elmalı da şampiyonluk kupasını Arkasspor’a takdim etti. Turnuvaya katılan takımlar böyle bir tesisi sporseverlerin hizmetine sunduğu için Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür etti.


Haberi Paylaş

Comments are closed.