Güldeniz: ‘Herkes özveriyle, egolarını bir yana bırakarak takım için savaştı’

Voleybol A Bayan Milli Takım kaptanı Güldeniz Önal Paşalıoğlu ilk kez düzenlenen Avrupa Oyunları’nda şampiyonluğa ulaşan bir takımın kaptanı olmaktan duyduğu gururu ve mutluluğu ifade ederek, “Bana düşen fazla bir şey olmadı. Herkes özveriyle, egolarını bir yana bırakarak takım için savaştı. Bazı maçlarda çok zorlandık, bunları kazanmamızın sebebini takım olabilmemize bağlıyorum” diye konuştu.

Güldeniz Önal Paşalıoğlu, Azerbaycan seyircisinin desteğine ilişkin “İnanılmazdı. Bu desteği doğal olarak sadece Azerbaycan maçlarında göremedik. Bizi kardeşleri gibi bağırlarına bastılar” değerlendirmesinde bulundu.

2016 Rio Olimpiyatları’na katılabilmek için gelecek yıl Ankara’da yapılacak Avrupa elemelerindeki şanslarının çok yüksek olacağını söyleyen milli voleybolcu, şöyle devam etti:
“Hangi rakip gelirse gelsin, Ankara’da cehennem hayatı yaşıyor. Ocak ayına kadar çok vaktimiz var. Olimpiyatları bir kez daha yaşamak istiyoruz. Bundan önceki hazırlık kampımızdan bu yana Rio hep kafamızda. Asıl hedef Rio ama öncesinde oynamamız gereken turnuvalar ve kazanmamız gereken altınlar var.”


Haberi Paylaş

Comments are closed.