Arkas’ın 4 genç oyuncusu yeni şampiyonluk peşinde

Arkas Spor alt yapısından yetiştirdiği ve A Takıma alarak Türk voleyboluna kazandırdığı 4 oyuncusu ile yoluna devam ediyor.

Sözleşmeleri devam eden orta oyuncular Hakkı Çapkınoğlu, Mustafa Koç ile pasör Yiğit Gülmezoğlu ve smaçör Gökhan Gökgöz hem Şampiyonlar Ligi’nde final-four hem de Türkiye Ligi şampiyonluğu için İzmir tesilcisi ile ter dökecek.

Gökhan Gökgöz Kimdir?
1993 İzmir doğumlu smaçör oyuncu Arkas Spor altyapısından yetişti. 2 sene TVF Lisesi projesinde yer aldıktan sonra Arkas’a dönen oyuncu 2012-2013 sezonunda kiralık olarak Ziraat Bankası forması giydi. 1 senelik ayrılıktan sonra yeniden İzmir’e dönen Gökhan Gökgöz 2 smetre boyunda.

Yiğit Gülmezoğlu Kimdir?
Voleybola 8 yaşında Tevfik Fikret Lisesi’nde başlayan Yiğit Gülmezoğlu 13 yaşında Arkasspor alt yapısına geldi. 1.95 metro boyundaki oyuncu pasör olarak görev yapıyor.

Hakkı Çapkınoğlu Kimdir?
1990 Arhavi doğumlu. Arkas Spor altyapısından çıkan orta oyuncu 2 metre boyunda ve 5 sezondur A takımda mücadele ediyor.

Mustafa Koç Kimdir?
1992 Afyonkarahisar doğumlu orta oyuncu 50’den fazla milli takım forması giydi. 2007 yılında Arkas Spor’a transfer olan Mustafa Koç 2.02 boyunda.


Haberi Paylaş

Comments are closed.