BALSPOR’dan ChokOliva’ya teşekkür

Bornova Anadolu Lisesi (BALSPOR) Yeni Sponsorunu bekliyor…

2014-15 sezonunda ChokOliva sponsorluğunda TVF Erkekler 1.Ligi’ne yükselen BALSPOR, 1.Lig’de sponsorunun devam etmeyeceğini açıklamasından sonra yeni sponsor arayışına girdi.

ChokOliva’ya desteklerinden ötürü teşekkür eden BALSPOR Yönetimi ‘Bize 1. Lig’de mücadele etme mutluluğunu yaşamamıza yardımcı olan ChokOliva’ya ve mezunumuz Sn.Erol Bozkurt’a ne kadar teşekkür etsek azdır. Artık yolumuza başka bir sponsorla devam edeceğiz’ dedi.

En kısa zamanda yeni sponsorlarını açıklayacaklarını belirten BALSPOR yönetimi,Türkiye’ye malolmuş güçlü sponsorlarla görüştüklerini ifade ettiler. Türk voleyboluna yeni bir soluk getiren İzmir Bornova Anadolu Lisesi kendi ayakları üzerinde durabilen ve 16.000 mezununun maddi ve manevi gücünü arkasına almış yapısıyla 1.Lig’de en iyi şekilde mücadele edecektir, diyen BALSPOR yönetimi, “Yapılan transferler bunun en iyi kanıtıdır” dedi.

Sponsorun belli olmasından sonra 2 yabancı ve 2 yerli transferi ile 1.Lig’de Play-Off ve üst sıraları hedefleyen bir takım kuracaklarını belirten yönetim, geleceğe umutla baktıklarını söylediler.


Haberi Paylaş

Comments are closed.