Arkas Spor, altyapıdan A takımına 5 oyuncu birden çıkardı

Erkekler Voleybol 1. Ligi’nin son şampiyonu Arkas Spor, yeni sezonda altyapısından yetişen 5 oyuncuyu A Takım kadrosuna dahil ederek gençlere verdiği önemi bir kez daha gösterdi.

Türk voleyboluna gerek altyapıdan yetiştirdiği oyuncularla gerekse Avrupa’da elde ettiği başarılarla katkı sağlayan Arkas Spor, yeni sezon öncesi 5 voleybolcuyu A Takım kadrosuna kattı. Mavi-beyazlılar altyapısından yetiştirdiği pasör Muzaffer Yönet, smaçörler Hamit Yüksel Mandıracı ve Yiğit Onaylı, libero Caner Ergül, orta oyuncu Osman Çağatay Durmaz’a profesyonel takım kadrosuna aldı.

1997 doğumlu Muzaffer Yönet, genç ve yıldız milli takımımızın pasörlüğünü yapıyor.

6 sezondur altyapıda eğitim gören 1995 doğumlu Hamit Yüksel Mandıracı geçen sezonu 1. Lig’e yükselen BALSPOR ChokOliva’da geçirdi.

Arkas Spor altyapısında eğitim görüp geçen sezon BALSPOR ChokOliva’da başarılı bir sezon geçiren libero Caner Ergül 1994 doğumlu.

Osman Çağatay Durmaz 1996 doğumlu ve yıldız ve genç milli takımlarda görev yapıyor.

13 yaşından bu yana Arkas Spor çatısı altında eğitim gören Yiğit Onaylı 1994 doğumlu ve diğer takım arkadaşları gibi geçen sezonu BALSPOR ChokOliva’da geçirmiş ve 1. Lig’e çıkma mutluluğu yaşamıştı.

Arkas Spor Basın Sözcüsü Uğur Özden, “Arkas Spor Kulübü olarak, sportif gençlerin yetişmesine ve altyapılara verdiğimiz önem, 5 genç oyuncumuzun birden A Takım kadrosuna dahil edilmesiyle bir kez daha belgelenmiş oldu. Geçen sezonu pilot takımımız BALSPOR ChokOliva’da son derece başarılı bir şekilde geçiren bu 5 oyuncu artık hakettikleri Arkas Spor çatısı altında oynayacak. Genç oyuncularımızın takımımıza yeni sezonda büyük güç ve enerji katacağına inanıyoruz” dedi.


Haberi Paylaş

Comments are closed.