Thomas Zass Adana BYZ Algomedspor’da

Başkanlığa Avukat Ertuğrul Doğaner’in gelmesiyle hedef büyüterek 2015-2016 sezonuna Süper Lig parolasıyla start veren, Adana BYZ Algomedspor Brezilya’lı smaçör Ashlei Nemer’in ardından bir yabancı transferine daha imza attı.

Tatlıcı Köse’nin transfere destek verdiği Adana BYZ Algomed Fransa’da Paris Volley, Almanya’da VFB Friedrichshafen, Yunanistan’da Foinikas Syros ve İspanya’da Unicaja Almeria takımlarında oynayan, halen Avusturya Milli takım forması giyen, 1989 doğumlu, 1.93 cm boyundaki pasör çarpzazı Thomas Zass’ı transfer ederek bir ilke daha imza attı.

VELİ KARAHAN; BAŞARMAK İÇİN YOLA ÇIKANLARIN YANINDAYIZ
Köse Yönetim Kurulu Başkanı Veli Karahan yaptığı açıklamada; bu zamana kadar değişik branşlarda sporun ve sporcuların yanında olduklarını belirterek, “Adana’mızın voleybolda sesini duyuran kısa sürede marka haline gelen Adana Byz Algomed Spor’un gösterdiği başarı görmemezlikten gelinemez. Geçen yıl süper ligin kapısından dönen, bu yıl büyük hedeflerle yola çıkan Adana Byz Algomed Spor’a kadrosunu güçlendirmek amacıyla Avusturya Milli takımının pasör çaprazı Thomas Zass’ın transferini gerçekleştirerek destek verdik. 1.lig yolunda hedefe ulaşmak için bundan sonra da Adana Byz Algomed Spor’a destek vermeye devam edeceğiz” dedi.


Haberi Paylaş

Comments are closed.