Büşra Mutlu Arkas Spor’da

Bayanlar Voleybol 2. Lig’de mücadele eden Arkas Spor, kadrosunu önemli bir genç oyuncuyla güçlendirdi. Mavi-beyazlılar, geçen sezonu Seramiksan takımında geçiren milli oyuncu Büşra Mutlu’yu transfer etti.

20 yaşında 1.78 boyundaki Büşra, voleybola İzmir Büyükşehir Belediyespor’da başladı. Daha sonra Karşıyaka’ya geçip burada 3 sezon görev yapan başarılı pasör çaprazı, geçen sezonu Seramiksan’da tamamladı. Yıldız ve Genç Milli Takımlar’da da başarıyla ter döken Büşra, yeni sezonda mavi-beyazlı formayı giyecek.

Yeni sezon çalışmalarına 3 Ağustos’ta başlayacak olan Arkas Spor, iç transferde Cansu Güngör, Cansın Şurgun, Gizem Öcal, Gülsüm Şeyda Alp, İlarya Zararsız, İlayda Alkan, Pelin Kırtaş, Pınar Kırtaş, Gizem Karabacak, Melisa Kerman, Gülce Erdemir ve Esranur Solgan’ı takımda tuttu. Altyapıdan Sude Bakkal, Selin Haşlak, Buse Kocakaya ve Selda Aksoy’u A Takım kadrosuna aldı.

Arkas Spor Bayan Voleybol Takımı Antrenörü Onur Işıkçı, 4 oyuncu dışındaki tüm voleybolcuların Arkas Spor altyapısından yetiştiğine dikkat çekerek, “Bu bizim altyapıya verdiğimiz önemin çok güzel bir örneği. Bu yıl altyapımızdan yetişen 4 oyuncuyu daha A Takım kadrosuna dahil ettik. Başarılı olan tüm oyuncularımız zamanı gelince profesyonel takımımızda yer buluyor” dedi. Arkas Spor Basın Sözcüsü Uğur Özden ise tesisleşme ve altyapı konusunda Türkiye’nin örnek gösterdiği bir kulüp olduklarını belirterek, “Bence bu şampiyonluklardan çok daha önemli. Bünyemizden yetişen oyunculardan kurulu kadromuzu yine genç bir oyuncu olan Büşra Mutlu ile takviye ettik. Umarım yine başarılı bir sezon geçireceğiz” dedi.


Haberi Paylaş

Comments are closed.