Isparta kolları sıvadı

Türkiye Erkekler Voleybol 2. Ligi’nde mücadele eden Isparta Sportif Genclik ve spor yeni yönetim ile sezona güçlü bir şekilde başlamak için kolları sıvadı.

Başkan Barış Gümüş, Asbaşkan Salim Güntaç, Genel Sekreter Sami Öngör Şükrü Top ve Basın Sözcüsü Şakir Aksöz yeni sezonda çok daha güçlü bir ekibin oluşturulması için transfer çalışmalarına başladı.

Başkan Barış Gümüş yeni sezonla ilgili iddaali konustu. Ispartalı spor severlere ligde oynayan isimleri Isparta’ya getireceklerini ve 1.Ligi çok daha zorlayacak takım oluşturacaklarını bildirdi. Başkan Gümüş “Görüştüğümüz ve izlediğimiz oyuncuları tek tek Isparta’ya davet ediyoruz. Ispartalı sporseverlerin heyecanla izleyeceği bir ekip oluşturuyoruz. Profosyonel düşüncelerde olan yönetimimizle ve Isparta halkının da desteğiyle güzel işler yapacagımıza inanıyorum. Bu kapsamda ilk etapta kondisyoner ve istatikci olarak Tamer Elmacı’yı takımımıza kazandırdık.Akçelik, Halkbank, Ziraat Bankası, Tokat Plevne, Polis Akademisi, Maliye Milli Piyango, MEF Okulları ve Galatasaray’da oynamış tecrübeli oyuncu Serdar Semerci ile anlaştık. 10 Ağustos’taki sezon açılışımıza kadar görüştüğümüz oyuncularla anlaşıp sezona tam takım olarak girmiş olacağız” dedi.


Haberi Paylaş

Comments are closed.