Filede Arkas Spor Tevfik Fikret Lisesi Altekma arasında dev işbirliği

Türkiye Erkekler Voleybol 1. Ligi’nin son şampiyonu Arkas Spor ile 2. Ligin İzmirli temsilcisi Tevfik Fikret Lisesi Altekma Spor Kulübü arasında işbirliği anlaşması imzalandı.

Bu anlaşma ile Arkas Spor’un genç oyuncuları Tevfik Fikret forması altında lig tecrübesi kazanarak daha fazla maç oynama şansı yakalarken, Tevfik Fikret Lisesi Altekma’nın genç oyuncuları ise Arkas Spor’un bilgi ve birikimi sayesinde kendilerini daha üst seviyelere taşıma fırsatı bulacaklar.

Arkas Spor’un Türkiye’deki en iyi altyapıya sahip kulüp olduğunu vurgulayan Tevfik Fikret Lisesi Altekma Spor Kulübü Başkanı Melih Durmuş, yapılan bu anlaşmanın hem İzmir voleyboluna hem de Türk voleyboluna büyük katkı sağlayacağını ve her iki kulübün de gençlere verdiği önemin bir kez daha ortaya konduğunu belirtirken, bu işbirliğinin uzun yıllar sürmesini temenni ettiklerini belirtti.

Tevfik Fikret Lisesi Altekma Spor Kulübü Asbaşkanı Uğur Tendik ise camialarının bu işbirliğini büyük bir heyecanla karşıladığını, yeni sezon öncesi hedeflerinin genç oyuncuların gelişiminin yanı sıra yarışmacı bir takım yaratmak ve Tevfik Fikret Lisesi öğrenci ve mezunlarına tüm sezon boyunca heyecanlı müsabakalar seyrettirmek olduğunu dile getirdi.

Arkas Spor Kulübü’ne desteklerinden ötürü teşekkürlerini sunan Tendik, Arkas Spor gibi Türk voleybolu’nun lokomotifi bir kulüp ile yapılan işbirliğinin İzmir’in en köklü eğitim kurumlarından olan Tevfik Fikret Lisesi için çok önemli olduğunu, bunun İzmir ve Türk voleybolu için hayırlı olmasını dilediğini belirtti.

Transfer Başladı
Türkiye Erkekler Voleybol 2. Ligi’nde iddalı bir takım kurmak isteyen Tevfik Fikret Lisesi Altekma, kadrosunu güçelendirmek için transfer çalışmalarına hız verdi. Afyonkarahisar Belediye Spor Kulübü’nden 1994 doğumlu genç pasör çaprazı Taha Sabah ile anlaşmaya vardı. Transfer çalışmaların sürdüğü belirtilirken Kanadalı smaçör Chistopher Hoag ile görüşmelere başlandığı önümüzdeki günlerde bu transferinde bitirileceği açıklandı.


Haberi Paylaş

Comments are closed.