3 yeni Kuğu sözleşme imzaladı

2015-2016 sezonu transfer çalışmalarını sürdüren TVF Bayanlar 2. Lig ekiplerinden Seramiksan spor dış transferde 3 oyuncu ile sözleşme imzaladı.

Geçtiğimiz haftalarda antrenör Ali Kamberoğlu ile sözleşme imzalayan Seramiksan Spor, hoca ve transfer tertip komitesinin belirlediği isimlerin transferlerini gerçekleştirmeye başladı. Seramiksan Spor Balıkesir Belediyespor’dan pasör Gülcan Akyıldız, libero Elif Kavrar ve İstanbul BBSK’dan Cansen Örencik ile anlaştı.

Sponsor firma Seramiksan firması idari binasında gerçekleştirilen imza törenine oyuncular ve takım asbaşkan Burak Ersoy katıldı.

İmza töreninde Asbaşkan Burak Ersoy “Transfer çalışmalarımız kapsamında bugün Gülcan, Elif ve Cansen ile sözleşme imzalıyoruz. Tüm sporcularımıza ve kulübümüze öncelikli olarak hayırlı olmasını diliyorum. Bu sezon 1. Lig hedefi ile yola çıktık. Bu anlamda kadromuza hedefi olan sporcularla devam etmek istiyoruz. Sezon sonunda hedefimize ulaşmak istiyoruz” dedi.

Pasör Gülcan Akyıldız “Seramiksan spor ailesinde olduğum için çok mutluyum. Hedefi olan bir takıma geldim. Umuyorum hayırlısı olur” dedi. Libero Elif Kavrar “Böyle büyük ve güzle bir kulübe geldiğim için çok mutluyum. İnşallah sezon boyunca kendim ve takım arkadaşlarım için sakatlıksız ve başarılı bir sezon geçiririz” dedi.

Cansen Örencik “1. Lige çıkmak istiyoruz. Hedefi olan bir takımda olmaktan mutluyum” deid. 21 yaşında ve 182 boyundaki pasör Gülcan Akyıldız daha önce Es Voleybol, UPS, Salihli Belediye, Ordu Telekom, Bartın Polisgücü ve geçtiğimiz sezon ise Balıkesir Büyükşehir Belediyespor forması giydi.

23 yaşında ve 172 boyundaki libero Elif Kavrar daha önce Ankara SGK, Çankaya Belediyesi, Konya Ereğlispor ve geçtiğimiz sezon ise Balıkesir Büyükşehir Belediyespor’da oynadı.

20 yaşında ve 185 boyundaki Köşe Oyuncu Cansen Örencik daha önce Yeşilyurt, Eczacıbaşı Genç takımı, Bursa Büyükşehir belediye ve geçtiğimiz sezon ise İstanbul Büyükşehir Belediye spor forması giydi.

Kamil TEKMEN – MANİSA


Haberi Paylaş

Comments are closed.