Numune DSİ birlikteliğe devam ediyor

Türk Spor tarihinin önemli kulüplerinden biri olan DSİ Spor ile yıllardır Türk voleyboluna hizmet veren Numune Spor Kulübü 2015-2016 sezonunda da “Numune DSİ” birlikteliğine devam etme yönünde imzalanan protokolle ilk adımı attılar.

DSİ Genel Müdürlüğünde gerçekleşen imza törenine Genel Müdür Yardımcısı Kulüp Başkanı Ömer Özdemir, Voleybol Şube Sorumlusu İbrahim Şahin ve Numune Spor Kulübü yöneticisi Genel Kaptan İrfan Aktürk katıldı.

İmzalanan protokolle ile birlikte 2015-2016 sezonunda “Numune DSİ” ismiyle lige katılmasına karar kılındı.

Genel Kaptan İrfan Aktürk yaptığı açıklamada; “Geçtiğimiz sezon Numune DSİ Spor olarak başarılı bir sezonun sonunda 2.Lig’e yükseldik. Bu başarı iki kulübümüzün değerli yöneticilerinin takımımıza verdiği destekle yakalandı. Bu süreçte bizlere inanıp, güvenerek destek veren yöneticilerimize bir kez daha teşekkür ediyorum. 2015-2016 sezonunda da bu birlikteliğin devamı için emek sarf eden, Türk sporuna destek için zaman ayıran ve bizlere inanan Numune ve DSİ Spor Kulüplerimizin yöneticilerine ve her iki camiaya karşı büyük sorumluluğu taşımak için çalışmalarımızı sürdüreceğiz.” dedi.

Yeni sezon transfer çalışmalarına başlayan Numune DSİ’nin önümüzdeki günlerde sürpriz isimlere imza attıracağı öğrenildi.


Haberi Paylaş

Comments are closed.