Gizem Karadayı: “Fenerbahçe’nin başarısı için elimden geleni yapacağım”

Fenerbahçe’ye transfer olan Gizem Karadayı kulübün aylık dergisine röportaj verdi.

Fenerbahçe’nin sitesindeki tanıtım ve spotlar şöyle;

“Yeni sezon öncesi kadrosunu yıldız oyuncularla güçlendiren son şampiyon Bayan Voleybol Takımımız Fenerbahçe Grundig’in yeni Sarı Meleği Gizem Karadayı, “Fenerbahçe gibi büyük bir kulübe geldiğim için çok mutluyum. Fenerbahçe’nin başarısı için elimden geleni yapacağım. Takımımız çok genç ve dinamik. Sahadaki mücadelemizle taraftarlarımızı sevindirmek istiyoruz.” diyor. Kariyerine pek çok başarı sığdırmış yeni Sarı Meleğimizle samimi bir söyleşi gerçekleştirdik. Röportajdan derlediğimiz spotlar şöyle:

01: Fenerbahçe gibi büyük bir kulübe geldiğim için çok mutluyum. Fenerbahçe’nin başarısı için elimden geleni yapacağım. Takımımız çok genç ve dinamik. Sahadaki mücadelemizle taraftarlarımızı sevindirmek istiyoruz. Ayrıca taraftarlarımız yeni sezonda, yeni salonumuzda bizi desteklemeye devam etsinler. İnşallah hep birlikte güzel günler görürüz.

02: Uzun zamandan sonra yeni bir takıma geldim. Bundan önce kazandığım başarılara Fenerbahçe ile yenilerini eklemek istiyorum. Uyum sürecini en kısa sürede atlatıp en iyi şekilde takıma yardım etmeye çalışacağım. Fenerbahçe forması altında önümüzdeki tüm hedeflere ulaşmak için ben ve takım arkadaşlarım elimizden gelen her şeyi yapacağız.

03: Bu forma rekabeti takımın performansını arttıracak. Çok yoğun ve yorucu bir maç dönemi bizi bekliyor. Her oyuncuya her dönem ihtiyaç olacak. Amaç her zaman takımın başarısı. Herkes üstüne düşen görevi en iyi şekilde yapacaktır.”


Haberi Paylaş

Comments are closed.