Eskişehir Tepebaşı voleybola renk katacak

Eskişehir Tepebaşı Belediyesi Spor Kulübü olarak geçtiğimiz sezon büyük bir başarıya imza 3. Lig’e yükselen Eskişehir temsilcisi bu sezon da iddialı.

Tamamen alt yapıdan yetiştirdikleri oyuncular ile Bölgesel Lig’den 3. Lig’e çıkma başarısı gösteren Tepebaşı Belediyespor sezon öncesi oyuncularına toplu imza töreni yaptı.

Belediye Başkanı Ahmet Ataç, Kulüp Başkanı Mete Yılmaz, Yöneticilerden Yaşar Tepekaya ile antrenörler Özkan Çimenli ve Fatma Çimenli’nin de hazır bulunduğu imza töreninde konuşan Kulüp Başkanı Mete Yılmaz; “2015-2016 sezonunda 3. Ligde zorlu bir grupta mücadele edecek olan takımımızın hedefi bu zorlu ligde başarılı olmaktır. Bu kapsamda genç ekibimize iki tane tecrübeli oyuncu takviyesi yaptık. Zeynep Kaya ve Kamile Gümrah’ın gücümüze güç katacağını düşünüyoruz. Ekibimize ve tüm takımlara Fair-Play çerçevesinde başarılı bir sezon diliyorum” dedi.

Yeni transferlerden Zeynep Kaya daha önce Ankara Numune ve Eskişehir Anadolu Üniversitesi forrması giydi. Başarılı orta oyuncu 1992 doğumlu ve 1,85 m boyunda.

Kamile Gümrah ise daha önce Denizli Tekstilspor, Afyon Sandıklı, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi ve Eskişehir Anadolu Üniversitesinde oynadı. Tecrübeli köşe oyuncu 1989 doğumlu ve 1,78 m boyunda.

ESKİŞEHİR TEPEBAŞI BELEDİYESİ SPOR KULÜBÜ VOLEYBOL TAKIMI ŞU İSİMLERDEN OLUŞMAKTA:

ANTRENÖR: Özkan ÇİMENLİ
YARDIMCI ANTRENÖR: Fatma ÇİMENLİ
PASÖR: Gülay NAZLI, Hazal ÜNAL, Ceren BAĞCI
ORTA OYUNCU: Kardelen ÖZGÜZELBAŞ, Tuğba KINALI, Öyke KARAKAYA, Zeynep KAYA
SMAÇÖR: Bilge SEVER, Meldanur ÖZKAN, Ceren BAŞARGAN, Kamile GÜMRAH, Gülnur POSLU
PASÖR ÇAPRAZI: Elif KÖNKENTİ, Esra KONCA
LİBERO:Asena ALPER, Eda GÜLBAHAR.


Haberi Paylaş

Comments are closed.