TVF Pro Beach Nilüfer etabı ile sona eriyor

Nestea ana sponsorluğunda düzenlenen 2015 TVF Pro Beach Tour’un finali Bursa Nilüfer’de 18-20 Eylül 2015 tarihlerinde yapılacak.

Nestea ana sponsoru olduğu turnuvaya Watsons, Bosphorio, Redbull ve Show Radyo’da yan sponsor olarak iştirak ediyor. Bu renkli turnuva Cengiz Göllü Voleybol Salonu yanında yeni yapılması planlanan plaj voleybolu kortlarında gerçekleştirilecek.

Bu turnuva sonunda alınacak puanlar 2015 TVF Pro Beach Tour sezon sonu sıralamasını etkileyecek. 32000 TL nakit para ödülünün verileceği turnuvada ilk beş sırayı alan sporcular yine FIVB puanı kazanacak. Katılımın 16 takımı geçmesi halinde 17 Eylül’de eleme müsabakaları oynatılacak.

İsteyen herkesin başvuru yapabileceği turnuvada lisans evrakları Cengiz Göllü Voleybol Salonu salon amirine teslim edilebilecek. Oyuncuların online kayıt formunu doldurmaları yeterli olacak.

Lisansı olan oyuncuların ise başvuru için bu linke tıklamaları ve online kayıt yaptırmaları yeterli olacak. Link için tıklayın

Giriş sıralamasındaki ilk 8 takıma konaklama (Holiday Inn) verilecek. Organizasyon final maçları televizyondan canlı yayınlanacak.


Haberi Paylaş

Comments are closed.