Yeniköy altyapısı çalışıyor

Voleybola 11 yıldır güçlü altyapısıyla büyük katkı sağlayan Yeniköy Voleybol İdman Yurdu, spor okullarıyla da Türk voleyboluna yeni oyuncular kazandırmayı hedefliyor.

Öncelikli amacının çocukların fiziksel ve sosyal gelişimini sağlamak olan Yeniköy bütün bunlarla birlikte A takımıma sporcu yetiştirmeyi hedefliyor.

Spor okullarındaki faaliyetlerini de sürdüren Yeniköy voleybol il temsilciliğinin ve diğer spor kulüplerinin İstanbul genelinde düzenlediği mini voleybol turnuvalarına katılarak çocukların temel fiziksel eğitiminin yanı sıra takım ruhunu geliştirip kendi yaş grupları içinde sorumluluk almayı ve liderlik vasıflarını ortaya çıkarmayı, ileride toplum içerisinde yerini almasını kolaylaştıracak spor becerilerini ve spor kültürünü kazandırmayı istiyor.

Çalışmalarını deneyimli antrenörlerle gözetiminde devam ettiren Yeniköy Voleybol İdman Yurdu’nun antrenman, yer ve yaş grupları bilgisi şu şekilde:

KIŞ SPOR OKULU BAŞLANGIÇ TARİHİ,8 EYLÜL SALI
ANTRENMAN YERİ : İSTEK KEMAL ATATÜRK LİSESİ
Adres : Tarabya Mh. Tarabya Bayırı Cad. No:60 34457 Sarıyer/İstanbul SPORCULAR YAŞLARINA UYGUN GRUPLARDA : SALI – CUMA & CUMARTESİ – PAZAR ÇALIŞMALARINI YAPACAKLAR.
YAŞ : 9 – 13 (2006-2005,2004,2003,2002) HAZIRLIK GRUBU (VOLEYBOLDA TEMEL TEKNİK VE İHTİSASLAŞMA)
YAŞ : 6 – 8 (2009,2008,2007) VOLEYBOLA BİR ADIM GRUBU (EĞİTSEL OYUNLAR,CİMNASTİK,KOORDİNASYON)
İletişim : Onur SÖZEL – 0539 585.30.30


Haberi Paylaş

Comments are closed.