Bursa Voleybol’a Toyota Plaza Akkoyunlu sponsorluğu

Türkiye Erkekler 3. Lig takımlarından Bursa Voleybol Gençlik Spor Kulübü’ne 2015-2016 sezonunda Toyota Plaza Akkoyunlu sponsorluk yapacak. 2008 yılından bu güne kadar alt yapılarda bir çok oyuncu yetiştiren Bursa Voleybol GSK, bu sezon lige “Akkoyunlu Plaza Bursa Voleybol GSK” adıyla katılacak.

İmza töreninde konuşan Toyota Plaza Akkoyuncu Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Coşkun; “Bizler şirket olarak spora ve sporcu gençlere bu katkıyı bir borç bildik. 2014-2015 sezonunda Toyota Plaza Akkoyunlu olarak, Bursa Voleybol Veteranlar Ligi’nde Türkiye üçüncülük kupasına hak kazandık. Akkoyunlu Plaza Bursa Voleybol GSK olarak yeni sezonda 3. Lig A Grubu’nda mücadelemizi sürdüreceğiz. Amacımız bu kulübümüzü 2. Lig’e çıkartmak. Güçlü bir altyapısı olan kulübün kurumsallaşarak daha da güçlenmesi için mesai harcayacağız. İlerdeki günlerde voleybolun yıldızı olmuş oyuncuları bünyemize katarak Bursa’mıza yakışan bir takım kuracağız. Kulüp Başkanımız Tanju Güçlü’nün tecrübesi bu amacımızın en büyük desteği olacaktır. Akkoyunlu Plaza Bursa Voleybol’a başarılar dilerim “ dedi.

Kulüp Başkanı Tanju Güçlü, “ Akkoyunlu Plaza isminin kulübümüze güç katacaktır. Yıllar sonra ilk defa sıkıntımız olmadan lige odaklanarak Türk voleybolunda Bursa Voleybol başarılarıyla gündemde tutacağız. Toyota Plaza Akkoyunlu isminin kattığı gücü en iyi şekilde kullanarak Bursa ilimizde 3.lig erkek takımı olarak tek temsilci olarak yeni sezonda Türk Voleyboluna Akkoyunlu Plaza Bursa Voleybol GSK olarak katılmaktan çok mutluyuz “ diye konuştu.

Tekin Ateşnal


Haberi Paylaş

Comments are closed.