Kula Belediyespor’dan 7 transfer birden

Erkekler 2. Lig takımlarından Kula Belediyespor sezon öncesi 7 transferine imza attırdı.

A Grubu’nda mücadele edecek takımda imza atan sporcular şöyle;

Okan Oğuz; 1994 Bursa doğumlu olan sporcu, voleybola 2005 yılında Tofaş Spor Kulübünde başladı. 2013 yılında Tofaş Spor ile Türkiye Genç Erkekler kategorisinde şampiyonluk yaşadı. Daha sonra Kula Belediye Spor ve Düzce Gençlik ve Spor Kulübün de görev aldı.

Mustafa Kılınç; Voleybola Manisa Turgutlu’da başladı daha sonra İnegöl Belediyesi, Ziraat Bankası PAV takımında şampiyonluk yaşadı.

Enes Şafak Sezer; Voleybol’a 2004 yılında Es Voleybol’da başlayan sporcu, sırasıyla İnegöl, Adana Byz., Hatay ve yeniden Adana Byz takımlarında yer aldı.

Gökhan Keskin; 1988 doğumlu sporcu voleybola Arçelik Spor Kulübü’nde başladı. Altınyurt spor kulübü, Yeniköy Spor kulübü, Gümüşhane Torul Gençlik Spor Kulubü, İstanbul Teknik Üniversitesi, Es Voleybol Spor Kulübü, Bigadiç Belediye, T.F.L Altekma ve Anadolu Üniversitesi Spor Kulübü’nde görev aldı.

Mehmet Kamberoğlu; 1993 doğumlu sporcu voleybola Arkas Spor alt yapısında başladı. Daha sonra T.F.L. Altekma spor kulübünde görev aldı. Geçen sezon devre arasında Kula Belediye Spor’a transfer oldu.

Tarık Girgin: 1996 doğumlu olan sporcu Kula Belediye spor alt yapısından yetişmiş olup geçen yıl 3. Lig kadrosunda yer aldı.

Koray Baytemur; 1993 doğumlu olan sporcu SSK alt yapısından yetişti, sırasıyla Halkbank, PTT, Anadolu Üniversitesi takımlarında forma giydi. 2014-2015 Plaj Voleybolu Milli Takımında yer alan sporcu, Yunanistan’da yapılan Balkan şampiyonasında 2.’lik yaşadı.


Haberi Paylaş

Comments are closed.