Ordu’da düzenlenen hakem ve gözlemci semineri sona erdi

Türkiye Voleybol Federasyonunun 2015-2016 yılı eğitim programında yer alan Uluslararası, Uluslararası aday, Ulusal hakem ve Ulusal Gözlemci Eğitim Seminerlerinin dördüncüsü 69 hakem ve 21 gözlemcinin katılımıyla 11-13 Eylül 2015 tarihleri arasında Ordu’ da gerçekleştirildi.

Ordu Voleybol İl Temsilcisi Kemal Cebeci, VHGF Yönetim Kurulu Üyesi Yücel Yolagelen, MHGK Genel Sekreteri Eyüp Bostancı, Ordu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç ile Ordu Altınordu Belediye Başkanı Ergin Tekintaş konuşmalarından sonra derslere geçildi.

MHGK Genel Sekreteri Eyüp Bostancı’nın mini voleybol oyun kurallarını anlattığı dersle başlayan seminer, MHGK Üyesi Suat Carlı tarafından değişen oyun kuralları ile baş ve yardımcı hakemlik sunumlarıyla tamamlandı.

İkinci gün Uluslararası Plaj Voleybolu Hakemi Yasemin Altıner’ in plaj voleybolu hakem ve gözlemciliği eğitiminden sonra Ordu Atatürk Spor Salonu’ nda yapılan uygulamalı eğitimle devam eden seminer, son gün gerçekleştirilen hakem maç sonu değerlendirmesi ve hakem maç sonu raporu eğitimi ile tamamlandı.


Haberi Paylaş

Comments are closed.