Mehmet Başyolcu Bursa Voleybol’da

Akkoyunlu Plaza Bursa Voleybol GSK, voleybol sorumlusu olarak eskiMilli oyuncu Mehmet Başyolcu’yukadrosuna kattı.Bursa Voleybol yeni sezonda bir üst lige çıkıp sponsorları ve taraftarlarını taçlandırmak istiyor.

Mehmet Başyolcu, 1974 Bursa doğumlu olup, Bursa DSİ Spor’da voleybola başladı.Daha sonra Eczacıbaşı, Maltepe, Aselsan, Ziraat Bankası, Söke, Fenerbahçe, Bursa Emniyet, Arçelik, Tofaş, Hava Gücü ve Torul takımlarında forma giydi.53 kez A Milli Takımı formasını giyen başarılı oyuncu, Akkoyunlu Plaza Bursa Voleybol GSK’nin A takım kaptanlık görevini de üstlendi.

Kulüp Başkanı Tanju Güçlü, “Bundan böyle kulübümüz tecrübeli bir kaptana kavuştu. Başyolcu’nun çok iyi bir sporcuolduğu ve 1992 yılına kadar aynı formayı taşıma şerefine nail oldum. Mehmet ağabeyimle 23 yıl sonra tekrar aynı forma için mücadele etmenin onurunu bir kez daha yaşayacak olmanın mutluluğundayım” dedi.

Onursal başkan Orhan Çoşkun’undabu birlikteliğe çok önem verdiğini söyleyen Güçlü, Akkoyunlu Plaza Bursa Voleybolun takibe değer bir takım olduğunu ve Bursa erkek voleyboluna katkılarının süreceğini söyledi.

Tekin Ateşnal / Bursa


Haberi Paylaş

Comments are closed.