Manisa’da Nilüfer ve Salihli galip

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin spor şehri olmak adına Güzelyurt Mahallesi’nde hayata geçirdiği Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Salonu, Bayanlar Voleybol turnuvasına ev sahipliği yapıyor. Takımların kıyasıya mücadele ettiği turnuvada, müsabakalar kadar dans ve ışık gösterileri de beğenildi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin spor şehri olmak ve tesisleşme adına Manisa’ya kazandırdığı dev tesislerden bir tanesi olan Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Salonu, ilk önemli turnuvasına kapılarını açtı. Açılışının üzerinden kısa süre geçmiş olmasına rağmen böyle önemli bir turnuvaya ev sahipliği yapması da sporseverler tarafından takdirle karşılandı.

Nilüfer Belediyespor Set Vermedi
Bayanlar Voleybol Turnuvası’nın açılış mücadelesi Seramiksan ve Nilüfer Belediyespor arasında gerçekleşti. Nilüfer Belediyespor rakibine set vermeden maçı 3-0 kazandı. Karşılaşmanın setleri 25-23, 25-14, 25-21 sonuçlandı.

Müsabakayı Manisa Büyükşehir Belediyespor Başkanı Cenk Ergün, Genel Koordinatör Alparslan Ustamehmetoğlu, Gençlik Spor Şube Müdürü Haşim Elmalı, yönetim kurulu üyesi Hüseyin Kıcıroğlu ve çok sayıda voleybol sever izledi.

Salihli Belediyespor Ev Sahibini Yendi
Turnuvanın ikinci mücadelesinde Manisa Büyükşehir Belediyespor, Salihli Belediyespor ile karşılaştı. Geçtiğimiz sezon şampiyonluk ipini göğüsleyerek, Voleybol Bayanlar 1. Ligi’ne yükselen Salihli Belediyespor ile Voleybol Bayanlar 2. Ligi’ne yükselen Manisa Büyükşehir Belediyespor’un mücadelesi taraftarından alkış aldı. Karşılaşmayı 25-21, 25-22 ve 25-13 setlerle 3-0 Salihli Belediyespor kazandı.

Magnesia Kıvılcımları Hayran Bıraktı
Manisa Büyükşehir Belediyespor’un ev sahipliği yaptığı turnuva dans gösterileri ve ışık gösterileriyle, sporseverlerden alkış aldı. Maç aralarında gösteri yapan Magnesia Kıvılcımları ise dans gösterileriyle sporseverleri kendilerine hayran bıraktı.

Turnuvanın programı şöyle;

19 EYLÜL
16:00 Salihli-Seramiksan
18:00 Manisa B.B.-Bursa Nilüfer Belediyespor

20 EYLÜL
11:00 Manisa B.B-Seramiksan
13:00 Salihli-Bursa Nilüfer Belediyespor


Haberi Paylaş

Comments are closed.