Nilüfer Belediyespor ve Seramiksan galip

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından şehre armağan edilen dev tesislerden biri olan Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Salonu’nda Bayanlar Voleybol Turnuvası’nın ikinci günü de geride kaldı.

Turnuvanın ikinci gününde Manisa Büyükşehir Belediyespor ile Nilüfer Belediyespor karşı karşıya gelirken, diğer karşılaşmada ise Seramiksan ile Salihli Belediyespor kozlarını paylaştı.

Karşılaşmaları Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu, Manisa Büyükşehir Belediyespor Genel Koordinatörü Alparslan Ustamehmetoğlu, Gençlik Spor Şube Müdürü Orhan Haşim Elmalı da takip etti.

Nilüfer Belediyespor Galip, Büyükşehir Mücadelesiyle Alkış Aldı

Geçtiğimiz sezonu şampiyon tamamlayarak 2.lige çıkan Manisa Büyükşehir Belediyespor, turnuva kapsamında Voleybol Bayanlar 1. Lig ekipleriyle mücadele ediyor. Turnuvanın ikinci gününde Büyükşehir’in Sultanları, Nilüfer Belediyespor ile zorlu bir maça çıktı. Bayanlar Voleybol 1.ligi’nde mücadele eden Nilüfer Belediyespor maçtan 3-1 galip ayrıldı.

Seramiksan 3-1 Salihli Belediyespor

Turnuvanın diğer maçında ise Seramiksan ile Salihli Belediyespor karşı karşıya geldi. İki ekibin mücadelesinde gülen taraf 3-1’lik skorla Seramiksan oldu.

Magnesia Kıvılcımları İzleyenleri Büyüledi

Bayanlar Voleybol Turnuvası kapsamında maç aralarında Magnesia Kıvılcımları muhteşem danslar sergiliyor. Günün ilk maçının bitiminin ardından sahne alan Magnesia Kıvılcımları 20 dakikalık gösterileriyle izleyenleri adeta büyülüyor.

Yarınki maç programı şöyle:

20 EYLÜL

11:00 Manisa B.B-Seramiksan
13:00 Salihli Belediyespor-Nilüfer Belediyespor


Haberi Paylaş

Comments are closed.