Baysal ‘3.lige renk katacağız’

Bu sezon bayan voleybol 3.lig 2.grupta Balıkesir’i temsil edecek olan DSİ spor bayan voleybol takımı hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürüyor. DSİ Spor antrenörü Uğur Baysal yeni sezon öncesi düşüncelerini belirtirken takımın başarısında spor sevdalısı olan DSİ Spor Kulüp Başkanı Erol Şenöz’ün katkısının büyük olduğunu ifade etti.

Bu yıl 3.ligde Balıkesir’i en iyi şekilde temsil edeceklerini söyleyen Baysal lige renk katan bir ekip olacaklarını söyledi ve sözlerini şöyle sürdürdü:

“Başkanımızın güvenini boşa çıkartmayacağız”

“Kulüp Başkanı Erol Şenöz’e bizlere DSİ Spor’un kapısını açarak bu oluşumda bütün imkanları sonuna kadar sunmasından dolayı kendisine teşekkürü borç biliyorum. Erol Şenöz’ün spor sevdalısı bir başkan olduğunu bildiğimiz için biz de spora desteklerinin ne kadar çok olduğunun farkındayız. Başkan Erol Şenöz ve yönetim kurulundaki yöneticileri de spora gönül veren idarecilerden oluşmasından dolayı DSİ spor kulübünde sıcak bir ortam var bu ortam da bizi rahat ve huzurlu çalışmamızı sağlıyor.
Başkanımızın spora olan merakı sayesinde güzel bir takım oluşturduk. Onun bize olan güvenini boşa çıkarmayacağız. Antrenmanlarımızı DSİ’nin spor tesislerinde yapıyoruz. Servis imkanımız var. Spor okulundaki öğrencileri evlerinden alıp evlerine bırakıyoruz. Aile ortamında güzel bir oluşumumuz var. Bizim amacımız Balıkesir’deki çocuklarımızı kötü alışkanlıklardan uzak tutup spor yapmalarını sağlamak.”

“Balıkesir’i 3.lig arenasında en iyi şekilde temsil edeceğiz”
DSİ Spor antrenörü Uğur Baysal “Bu sene 3.lig bayanlarda Balıkesir’i temsil edeceğiz. 2. grupta mücadele edeceğiz. Grubumuz da 12 takım bulunuyor. Bunların 9 tanesi İstanbul temsilcisi. 1 tane Kocaeli, 1 tane Edirne takımı ile aynı grupta mücadele edeceğiz. Grupta ilk 3 takım play-off’a kalıyor. Geçen sene Bölgesel ligde mücadele eden kadromuzu bozmayarak aralarına 1-2 takviye yaparak bu yıl Balıkesir’i 3.lig arenasında en iyi şekilde temsil edeceğiz. Öncelikli hedefimiz ligde kalıcı bir takım olmak. “ dedi.

“Sağlam bir altyapı oluşturduk”
Sağlam bir alt yapı oluşturduklarını belirten Uğur Baysal DSİ Spor!un geleceğinin parlak olduğunu belirtti.
Baysal konuşmasını şu şekilde sürdürdü ; “DSİ Sporun alt yapısını da sağlam temeller üzerine kurduk. Yıldız ve genç takımlarımız, minik takımlarımız önümüzdeki yıllarda Balıkesir DSİ Spor’u profesyonel liglerde taşıyabilecek seviyede şu anda. Zaten uzun vadeli bir plan program yaptık. Öncelikli hedefimiz geçen yıl alt yapılarda iyi bir oluşum gerçekleştirerek DSİ Spor’un adını en iyi şekilde duyurmaktı. Bununla beraber hemen Bölgesel lige katılıp A takımı oluşturduk. 3.lige çıkma başarısı gösterdik. Bu yıl yaz spor okullarında 100’e yakın öğrencimiz vardı. Bu öğrencilerimizden öne çıkanlar DSİ Spor’un alt yapısında mücadele edip ilerleyen yıllarda Türk voleyboluna hizmet edecekler. Bu yıl 3.ligde mücadele edecek takımımızda 13 kişi bulunuyor. Bunların 10 tanesi Balıkesirli. Balıkesir’de Üniversite okuyan öğrenciler bazıları. Bu çocuklar 3 yıl boyunca DSİ Spor çatısı altında mücadele edebilecek çocuklar. Bu 3 yıllık zaman zarfında da yıldız jenerasyonu oluşturup DSİ spor’un A takımında mücadele edebilecek seviyeye gelecekler. Bunu çalışmalarını düzenli olarak devam ettiriyoruz. 3 yıl sonunda DSİ Spor’un profesyonel takımı tamamen Balıkesirli oyunculardan kurulu olacak. “

“3.lige renk katacağız”
“Bu sene 3.lige renk katacak bir ekip olacağız. Takımımızda oyuncuların büyük çoğunluğunun lig ve maç tecrübesi az. Bu yıl oyuncularımız tecrübe de kazanacak. İlk yılda ligde kalmayı başardıktan sonra gelecek yıl daha güçlü bir DSİ Spor izletmeyi amaçlıyoruz.
Maçlarımızı Kurtdereli Spor Salonunda oynayacağız. 18 Ekim’de ilk maçımızı sahamız da İstanbul Silivri Spor Kulübü ile oynayacağız.”


Haberi Paylaş

Comments are closed.