Hakem ve Gözlemci Eğitim Seminerleri tamamlandı

Voleybol Federasyonu 2015-2016 yılı eğitim programında yer alan Uluslararası, Uluslararası aday, Ulusal hakem ve Ulusal Gözlemci Eğitim Seminerlerinin sonuncusu 178 hakem ve 58 gözlemcinin katılımıyla 18-20 Eylül 2015 tarihleri arasında Konya’ da gerçekleştirildi.

Semineri TVF Başkan vekili Akif Üstündağ ile MHGK Danışma Kurulu Üyesi Oktar Tertemiz de takip etti.

Konya Voleybol İl Temsilcisi Mustafa Tarman, VHGF Yönetim Kurulu Üyesi Yücel Yolagelen, MHGK Genel Sekreteri Eyüp Bostancı ile TVF Başkan vekili Akif Üstündağ’ın konuşmalarından sonra derslere geçildi.

MHGK Üyesi Suat Carlı tarafından mini voleybol, değişen oyun kuralları, Baş ve yardımcı hakemlik sunumları ile ilk gün tamamlandı. İkinci gün MHGK Başkanı Ümit Sokullu tarafından hakem maç sonu değerlendirmesi ile hakem maç sonu raporu eğitimi ile başlayan derslerin ardından spor salonunda oynanan Seydişehir Belediyespor-Konya Büyükşehir Belediyespor maçında uygulamalı eğitimle devam eden seminer, son gün Uluslararası Plaj Voleybolu Hakemi Mahmut Güngör ve Sevilay Gezer’ in plaj voleybolu hakem ve gözlemciliği eğitimi ile tamamlandı.


Haberi Paylaş

Comments are closed.