Gözde Kırdar: Şampiyonayı adım adım planlıyoruz

Belçika ve Hollanda’nın ortaklaşa düzenlediği Avrupa Şampiyonası’nda mücadele edecek A Bayan Milli Takımımızın kaptanı Gözde Kırdar şampiyonayı adım adım planladıklarını söyledi.

Belçika yolculuğundan önce son idmanını takip ettiğimiz A Bayan Milli Takımında moraller yerinde. Takım kaptanımız Gözde Kırdar sitemize yaptığı açıklamada çok iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini anlatarak şunları söyledi: “Takımımızın durumu bence şu an gayet iyi. Biz hazırlık maçlarında da çok iyi performanslar sergiledik. Sırbistan’da maçımızı 3-2 kaybetmiş olabiliriz ama bence çok iyi oynadık o maçta. Sırbistan’ın da ne kadar kaliteli bir takım olduğunu biliyoruz. Ama tabii tamamen hazır olarak gitmeye çalışıyoruz. Takım hava olarak motivasyon olarak tamamen hazır. Herkes turnuvayı düşünüyor. Ne yapabileceğimizin de farkındayız. Hepimiz heyecanla turnuvanın başlamasını bekliyoruz.”

Sağlık durumu hakkında da bilgi veren tecrübeli oyuncu “3 ay gibi bir dinlenme sürem oldu. Teşekkür ederim bu imanı verdikleri için ama zaten tamamen dinlenerek geçecek sakalık problemlerim yok. Çalışarak idare etmeye çalışıyorum. Sakatlıklarım devam ediyor ama şu an performans olarak giderek yükselen bir grafiğim var. İnşallah turnuvada da yüzde 100’ümle oynayabilirim” dedi.

KÜRSÜDEN ÖNCE GRUBU DÜŞÜNMELİYİZ
Kürsü şansımızı da değerlendiren kaptan Gözde, “Kürsüden önce grubu düşünmemiz lazım. Adım adım düşünmeliyiz. Herkes gruba kolay diyor ama bence kolay göründüğü kadar tehlikeli bir grup. Çünkü Azerbaycan ve Belçika günlük performanslara göre oynayan bir takım. Bir gün biri çıkar 40 sayı alır ne olacağını bilemeyiz ama biz zaten buna göre hazırlıyoruz kendimizi. Her şeyin farkındayız. Çok konsantre olarak gidiyoruz oraya. Grubumuz kolay demiyoruz. İnşallah grubu birinci bitirelim sonra önümüzdeki maçlara bakacağız diyelim” şeklinde konuştu.


Haberi Paylaş

Comments are closed.