Arkas hayal kırıklığı yarattı

Erkekler Voleybol 1’inci Ligi’nin son şampiyonu Arkasspor, yeni sezon öncesi yenilenen kadrosuyla TSYD Voleybol Dostluk Kupası’nda oynadığı 3 maçı da kaybedip sonuncu olarak hayal kırıklığı yarattı.

Sırasıyla Bornova Anadolu Lisesi’ne 3-2, Şahinbey Belediyespor ve Ziraat Bankası’na 3-0 mağlup olan mavi beyazlılarda genç oyuncular sınıfta kaldı.

Arkasspor’da yabancılardan ABD’li pasör Kawika Shoji ile Kanadalı orta oyuncu Graham Vigrass görev alırken, sakat olan Brezilyalı smaçör Mauricio Borges maçları tribünden takip etti.

Öte yandan Fransız smaçör Antonin Rouzier, Arkasspor’un tesillisi oldu. Bulgaristan’da düzenlenen 2015 CEV Erkekler Avrupa Voleybol Şampiyonası’nda Fransa Milli Takımı ile finalde Slovenya’ya karşı mücadele eden Rouzier, 3-0’lık galibiyet sonrası altın madalya sevinci yaşadı. Antonin Rouzier, aynı zamanda finaldeki 21 sayılık performansıyla MVP (En Değerli Oyuncu) ödülünü kaptı. Deneyimli oyuncunun hafta içi takıma katılıp, cumartesi günü sezonun ilk maçı olan Tokat Belediye Plevne deplasmanına götürüleceği bildirildi.


Haberi Paylaş

Comments are closed.