Adana Byz Algomed Spor’ da Başkan Yardımcısı Av.Demet Ertem oldu

Türkiye Erkekler deplasmanlı Voleybol 2. Ligi 2015-2016 sezonunda A Grubu’nda mücadele eden, ligde oynadığı (3) maçıda kazanarak topladığı (9) puanla liderliğini devam ettiren Adana Byz Algomed Spor, yönetim anlamında da çıtayı yükseltti.

Adana Byz Algomed Spor’da kurumsallaşma çalışmaları doğrultusunda Başkan yardımcılığı görevine, Avukat Demet Ertem getirildi.

Kulüp Başkanı Av. Ertuğrul Doğaner yaptığı açıklamada; kulüp olarak yönetimsel olarak güçlenmek adına çalışmalar yaptıklarını belirterek, “bu doğrultuda yönetim kurulu kararı ile, Kadir Has Üniversitesinde Spor Hukuku Okuyan ve yüksek lisans yapan, etkin spor hukukçularından biri olarak tanınan Avukat Demet Ertem, kulübümüzün hukuk işlerinden sorumlu yönetim kurulu üyeliğine seçilmiş olup aynı zamanda Kulüp başkan yardımcılığı görevini de yürütecektir” dedi.

Av. Demet Ertem yaptığı açıklamada; Adana’mızın voleyboldaki gururu ve markası olan Adana Byz Algomed Spor’da görev almaktan dolayı çok mutlu ve heyecanlı olduğunu belirterek, “Adana’ mızın 1.lig için hazır olduğunu görüyorum. Kulüp başkanımız Av. Ertuğrul Doğaner ve yönetim kurulu üyelerimiz ile el ele vererek bizden beklenen başarıya ulaşacağımıza inanıyorum” diye konuştu.


Haberi Paylaş

Comments are closed.