1923 Keşan Gençlik, startı kalabalık bir şekilde verdi

1923 Keşan Gençlik Spor Kulübü, 2015-2016 sezonu için altyapı çalışmalarına yaklaşık 200 sporcunun katılımıyla başladı.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile işbirliği içinde geçtiğimiz hafta Ahmet Yenice ve Yekta Baydar Ortaokulu ile Raşit Efendi İlkokulunda sporcu taramalarını gerçekleştiren 1923 Keşan GSK, taramalarda seçilen oyuncularla ilk antrenmanını dün saat 16.30’da Keşan Belediyesi Atatürk Spor Salonu’nda yaptı. 3 okuldan yaklaşık 200 kız sporcunun katıldığı antrenmanı İlçe Milli Eğitim Müdürü İlker Erarslan, Kulüp Başkanı Turgay Balcı, Başkan Yardımcısı Celalettin Durmaz, Voleybol Şube Sorumlusu Ali Serçiler ile Basın Sözcüsü Sinan Engin ve Yönetim Kurulu Üyesi Erdin Dalgıç’ta izledi.

Öğrenci velilerinin de yoğun katılım gösterdiği antremanlarda 1923 Keşan GSK Antrenörü Tayfun Pişiren, Yardımcı Antrenör Elif Deniz tarafından okul taramalarında seçilen öğrenciler arasından seçmelerde bulundu.

“İki okulda gördüğümüz tablo, bizlere daha çok çalışma şevki verdi”

Kulüp Başkanı Turgay Balcı yaptığı açıklamada, okul taramalarının önümüzdeki haftada devam edeceğini belirterek, “İlk olarak gezdiğimiz Ahmet Yenice ve Yekta Baydar Ortaokulu’nda çok ciddi bir taleple karşılaştık. Yaklaşık 200 öğrencinin voleybol oynamak istemesi nedeniyle okul taramalarımıza ara verdik ve ilk olarak bu iki okuldaki yetenekli oyuncular arasında seçmeler gerçekleştiriyoruz. Bizler bu yola çıkarken önceliğimiz Keşanlı çocuklar ve altyapı demiştik. Çocuklarımızda gördüğümüz bu ilgi bizlere daha çok çalışma şevki veriyor. Umuyoruz yaptığımız bu çalışmaların sonucunda transferlerle değil, artık Keşanlı çocuklarımızla takımlar kurup, başarılar elde edeceğiz. Ben bu anlamda bizlere çok büyük destek veren İlçe Milli Eğitim Müdürümüz İlker Erarslan’a ve Keşan Kaymakamımız Nuri Özder’e çok teşekkür ediyoruz.” dedi.

“Ben bu adımı ilçemizin spor anlamındaki başarılarının ilk adımı olarak değerlendiriyorum”

Daha sonra konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü İlker Erarslan’da gördüğü tablo karşısında oldukça mutlu olduğunu belirterek; “İnşallah öğrencilerimizin gerek spor kulübüyle altyapılarının sağlam olması gerekse okullarımızın da okul sporlarında başarılı olması bu işbirliğinin neticesinde çok güzel bir yere gelecek. Ayrıca bu iş birliği sadece başarı değil, öğrencilerimizin de kişisel ve fiziki anlamda daha çok gelişmelerine fayda sağlayacak ve spor anlamında daha iyi yerlere gelmesini sağlayacka. Ben bunda emeği geçen Spor Kulübümüzün Başkanı Turgay Balcı beye ve yönetim kuruluna çok teşekkür ediyorum. Sayın velilerimizin ilgileri de çok iyi. Öğrencilerimizin mutluluklarına şahit olduk. Bu mutluluklarını sportif ve akademik anlamdaki başarılarında da göreceğimizi düşünüyorum. Ben bu adımı ilçemizin spor anlamındaki başarılarının ilk adımı olarak değerlendiriyorum.”

1923 Keşan GSK’nin okul taramalarına önümüzdeki haftalarda Keşan’daki diğer ortaokul ve liseler de devam edileceği açıklandı.


Haberi Paylaş

Comments are closed.