Başkan Mahmut Çelikcan’a ziyaret

Türkiye Deplasmanlı Voleybol 2.lig A Grubunda mücadele eden, (14) takımın bulunduğu grupta (25) puanla liderliğini devam ettiren Adana Byz Algomed Spor’da Kulüp Başkanı Ertuğrul DOĞANER, As Başkan Dr. Fahreddin EMRE, Yardımcı Antrenör Ömer BOZDOĞAN ve takımın sponsorlarından Tatlıcı Köse Yönetim Kurulu Başkanı Veli KARAHAN Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut ÇELİKÇAN’ a nezaket ziyaretinde bulundu.

Samimi bir ortamda geçen görüşmede Kulüp Başkanı Av. Ertuğrul DOĞANER takımın durumuyla ilgili olarak Başkan ÇELİKCAN’ ı bilgilendirerek süper lig yolunda takımın sponsora ve desteğe ihtiyaçları olduğunu belirterek, “Adana’nın takımı olarak kamuoyundan ve Belediyelerden gerekli ilgi ve alakayı görmüyoruz. Buna rağmen grupta lider durumdayız. İyi ve kaliteli bir kadromuz var. Adana için Büyükşehir ve İlçe Belediyelerimizin desteğini bekliyoruz” dedi.

Görüşme esnasında Kulüp Başkanı Ertuğrul DOĞANER tarafından Belediye Başkanı Mahmut ÇELİKCAN’ a üzerinde ismi yazılı bulunan takımın forması hediye edildi.

MAHMUT ÇELİKCAN: ADANA BYZ ALGOMED SPOR GÖGSÜMÜZÜ KABARTIYOR

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut ÇELİKCAN yapılan ziyaretten memnun kaldığını belirterek, “Adana Byz Algomed Spor’u yakından takip ediyorum. Adana’ mızı başarılı şekilde temsil ediyor. Sezon sonunda da süper lig hedefine ulaşacaklarına inanıyorum. Şampiyonluk yolunda Yüreğir Belediyesi olarak destek anlamında elimizden gelen katkıyı ve gayreti göstereceğiz” dedi.


Haberi Paylaş

Comments are closed.