Alaşehir hedefine emin adımlarla ilerliyor

Türkiye Voleybol Federasyonu 3. Lig 1’nci grupta mücadele eden Manisa temsilcisi Alaşehir Belediyespor, play off hedefine emin adımlarla ilerliyor. Grupta yenilgisi olmayan 2 takımdan birisi olan Alaşehir Belediyespor yenilmezliğini sürdürmek istiyor.

3. Lig 1’nci grubun iddialı takımlarından Alaşehir Belediyespor sezon öncesinde koyduğu ve bu doğrultuda çalışmalarını sürdürdüğü play off yolunda grupta karşılaştığı 6 müsabakanın 6’sını da kazanarak namağlup olarak ilerliyor. Turgutlulu voleybolseverler ve sporseverlerin yakından tanıdığı antrenör Kürşat Çetin ve yardımcı antrenör Murat Benekli tarafından çalıştırılan Alaşehir Belediyespor yenilmezliklerini hafta sonu oynayacakları Çanakkale Belediyespor maçında da sürdürmek istiyor.

Sezona iyi bir şekilde hazırlandıklarını ve takımlarının güzel bir atmosfer yakaladığını bununda alınan galibiyetlerde etkili olduğunu belirten takım antrenörü Kürşat Çetin “Şuana kadar yenilgisiz olarak sürdüğümüz ligi aynı şekilde devam ettirip, play off’lara ve oradan da bir üst lige çıkmak istiyoruz. Oyuncularımızın aralarındaki birlik, yönetimimizin, taraftarlarımızın ve Alaşehir halkının da takımımıza olan ilgisi ve güveni başarımızı perçinliyor. Pazar günü Alaşehir’de Çanakkale Belediyespor’u konuk edeceğiz. Bu müsabakayı da kazanmak istiyoruz. Özellikle maçlarımızda bizleri yalnız bırakmayan ve sürekli destek veren Alaşehir Belediye başkanımız Gökhan Karaçoban’a, Alaşehir halkına ve taraftarlarımıza teşekkür ediyoruz” dedi.
Alaşehir Belediyespor Antrenörü Kürşat Çetin ayrıca, Manisa’nın voleybolda büyük bir ilerleme yaşadığını, 1’inci lig, 2’nci Lig ve 3’üncü ligde bulunan takımlarıyla Türk ve dünya voleyboluna yeni isimler kazandırmak için çalıştıklarını, kendilerinin de bu çalışmalarda yer almalarından dolayı mutluluk yaşadıklarını belirtti.

Kamil TEKMEN / MANİSA


Haberi Paylaş

Comments are closed.