Ezgi Dilik: Yolumuza devam etmek istiyoruz

Fenerbahçe Grundig Bayan Voleybol Takımının genç pasörü Ezgi Dilik, Çanakkale deplasmanından galibiyetle ayrılarak, “Yolumuza devam etmek istiyoruz” dedi.

Fenerbahçe Grundig Bayan Voleybol Takımı, Bayanlar Voleybol Ligi 9. hafta maçında deplasmanda Çanakkale Belediye ile karşılaşacak. 29 Kasım Pazar günü Çanakkale Anafartalar Spor Salonu’nda oynanacak maç saat 17.00’de başlayacak.

Resmi Siteye konuşan pasör Ezgi Dilik, Şampiyonlar Ligi’nde konuk ettikleri Impel Wroclaw karşılaşmasında sezonun en iyi oyununu oynadıklarını söyledi. Yarın deplasmanda oynayacakları Çanakkkale Belediye maçına da taraftarları çağıran Ezgi Dilik, şunları söyledi:

“Hafta içinde oynadığımız Impel Wroclaw zor bir maçtı. Çok iyi hazırlanmıştık. Güzel bir mücadele verdik. Bu sezonun en iyi oynadığımız maç diyebilirim. İlk iki set müthiş oynadık. Son sette de iyi bir geri dönüş yapıp, maçı 3-0 bitirdik. Yarın da ligde Çanakkale ile oynayacağız. Her zamanki gibi zorlu bir deplasman. Bütün taraftarlarımızı oraya bekliyoruz. Zor bir mücadele olacak. Bu maçtan da galip ayrılarak, yolumuza devam etmek istiyoruz.”


Haberi Paylaş

Comments are closed.