Mehmet Özbek: ‘Galip gelen taraf biz olacağız’

Fenerbahçe Erkek Voleybol Takımının liberosu Mehmet Özbek, Beşiktaş maçının antrenmanlarının çok yoğun ve tempolu geçtiğini söylerken, “İnşallah galip gelen taraf biz olacağız” dedi.

Fenerbahçe Erkek Voleybol Takımı, Erkekler Voleybol 1. Ligi’nin 8. haftasında 5 Aralık Cumartesi günü Fenerbahçe Uluslararası Spor Kompleksi Ülker Sports Arena Metro Enerji Salonu’nda Beşiktaş’ı konuk edecek.

Maç öncesi Resmi İnternet Sitesine açıklamalar yapan başarılı oyunculardan Mehmet Özbek, “Fenerbahçe Erkek Voleybol Takımı olarak Metro Enerji Salonu’nda ilk kez bir derbi maçına çıkacağız. Taraftarlarımıza iyi bir galibiyet armağan etmek istiyoruz. Maç bizim için çok önemli. Ligin ilk devresinde yerimizi belli edecek” dedi.

Bu sene ligin çok çekişmeli geçtiğini ifade eden başarılı voleybolcu, “Herkes çok mücadele ediyor, maçları kazanmak çok zor. Biz şu ana kadar oynadığımız 7 maçın 5’ini kazanarak ligdeki konumumuzu hemen hemen belli ettik. İnşallah kalan maçları da kazanarak ilk devreyi iyi bir yerde bitirmek istiyoruz. Şu anda Beşiktaş maçının antrenmanları çok yoğun ve tempolu geçiyor. Derbi maçı olduğu için daha büyük bir motivasyonla çalışıyoruz. İnşallah galip gelen taraf biz olacağız” dedi.


Haberi Paylaş

Comments are closed.