Yengil ‘Yarın bizi zor bir mücadele bekliyor’

Voleybol Erkekler 1. Ligi sekizinci hafta maçları yarın başlıyor. Galatasaray HDI Sigorta bu hafta, İzmir temsilcilerinden Arkas Spor ile karşılaşacak. Glenn Hoag yönetimindeki Arkas Spor, kadrosunda Shoji Kawik Tennefos, Gökhan Gökgöz, Mustafa Koç, Lucas Rouizer gibi kuvvetli isimleri barındırıyor.

Arkas Spor’un voleybol geleneğine sahip köklü bir kulüp olduğunu dile getiren Voleybol Şubesi Sportif Direktörü Şükrü Yengil, zorlu karşılaşma öncesinde yaptığı yorumda Galatasaray HDI Sigorta’nın Avrupa’da elde edilen galibiyetle moral bulduğunu, takımın performansının yükselmesi için ilgili çalışmaların yapıldığını ifade etti ve taraftara çağrıda bulundu: “Yarın bizi zor bir mücadele bekliyor. Galatasaray armasını layıkıyla taşımak ve sahadan galibiyetle ayrılarak puan farkını azaltmayı arzu ediyoruz. Tüm taraftarımızı her zamanki muhteşem destekleriyle yanımızda olmak üzere Burhan Felek Voleybol Salonu’na bekliyoruz.”

Bu sezon 2016 CEV Denizbank Şampiyonlar Ligi’nde mücadele eden ve Türkiye Ligi’nde 11 puanla beşinci sırada bulanan Arkas Spor ile Galatasaray, 5 Aralık 2015 Cumartesi günü saat 14.00’da Burhan Felek Voleybol Salonu’nda karşılaşacak.


Haberi Paylaş

Comments are closed.