Akkoyunlu Plaza Bursa Voleybol GSK geçen 6 haftayı değerlendirdi

Voleybol Erkekler 3.Ligi ekiplerinden Akkoyunlu Plaza Bursa Voleybol GSK geçen 6 haftayı değerlendirdi.

Voleybol şube sorumlusu milli voleybolcu Mehmet Başyolcu yaptığı açıklamada, geçen 6 haftada 3 galibiyet, 3 mağlubiyetle 10 puanla 5. sırada olduklarını söyledi. İkincinin puanının da 13 olduğunu ve bu hafta bu farkın kapanması için çalıştıklarını söyledi. Oynanan 6 maçın 3’ünün 3-2 sonuçlandığını ifade eden Başyolcu, 6 haftalık sürede kendisini ve takımını en fazla etkileyen maçın da Milas Belediye spor maçı olduğunu, takımının 2-0 öndeyken 3-2 kaybettiğini ve Bursa’da kendi seyircileri önünde olmasının daha da üzücü olduğunu belirtti. Başyolcu “Bu mağlubiyet bizi çok üzdü, kırılma noktalarında yapılan hatalar, hakemlerin güncellenen kurallarda hatalara düşmeleri yüksek tempoda geçen maçlarda sıkıntı yaratmakta” dedi. Bunların bahane olmadığını ve lig sonunda tüm isteklerinin 2.lig olduğunu söyleyerek sözlerini noktaladı.

Kulüp Başkanı Tanju Güçlü de takımlarının Bursa takımı olduğunu 8 yıldır faaliyet gösteren Kulüplerinin bu yıl Toyota Plaza Akkoyunlu ismini almasıyla birlikte tüm Türkiye’nin dikkatini çektiğini söyledi.

Güçlü sözlerini şöyle sürdürdü:
“Sn Orhan COŞKUN beyin takımı sahiplenmesi ve Onursal Başkanlık görevini üstlenmesi üzerine erkek voleybolunda bir heyecan oldu. Bu heyecanın bazılarında bu takımda görev almak ya da oyuncu olmak üzere küllenen istekleri dışarıya çıkardı. Salonda şimdiye kadar maçlarımızda görmediğimiz birçok eski voleybolcuyu görmeye başladık. Bu da bizim doğru ve güzel işler yaptığımızın göstergesidir. Akkoyunlu Plaza Bursa Voleybol GSK ilk hedefi 2.lige çıkmak gibi görünse de Başkanımız sn Orhan COŞKUN’un hedefi alt yapılardan Bursa ve Türk Voleyboluna Bursalı gençler kazandırmak. Onursal Başkanımız Orhan COŞKUN Beyin yurt dışında olacağı bu iki hafta sonunda kendisine ve Bursamıza iki galibiyet getirip bundan sonraki maçlarda daha oturmuş bir Akkoyunlu Plaza Bursa voleybol izleteceğiz. Tüm voleybol severlerin takımımızın yanında olmalarını istiyoruz.”


Haberi Paylaş

Comments are closed.