Adana BYZ Algomed kenetlendi

Türkiye Deplasmanlı Voleybol 2.lig A Grubunda liderliğini devam ettiren Adana Byz Algomed Spor ligin 11. Haftasında 06.12.2015 Pazar günü saat 14.30 da deplasmanda karşılacağı grubun genç ve dinamik takımlarından İzmir TFL Altekma maçının hazırlıklarını günde çift antrenmanla sürdürüyor.

Antrenmanlarda oyuncuların hırslı olmaları dikkat çekerken, takım kaptanı Rıdvan Karataş hafta sonu deplasmanda oynayacakları TFL Altekma maçını kazanarak seriyi devam ettirmek istediklerini belirterek, “takım arkadaşlarımızla maça iyi hazırlandık. Bu maçtan galip ayrılacağımıza inanıyorum. Bunu başaracak güçteyiz” dedi.

Kulüp Başkanı Av. Ertuğrul Doğaner yaptığı açıklamada; Adana Byz Algomed Spor olarak grupta (10) maçta (28) puanla liderliği devam ettirdiklerini belirterek, “hafta sonu grubun genç ve dinamik takımlarından TFL Altekma ile İzmir’ de oynayacağımız maç bizim için çok önemli. Takım olarak kenetlendik. Bu maçıda alarak çıkışımızı devam ettirmek istiyoruz. Deplasmana takımımla birlikte gideceğim. Maçta takımımı yalnız bırakmayacağım. Oyuncularıma güveniyorum. (10) maçta (28) puan takımın başkanı olarak Adana’ mız adına Mülki amirlerimizin, Adana Büyükşehir Belediyemiz ve İlçe Belediyelerimizin bu takıma destek vermesini bekliyorum. Bu takım şuana kadar Adana’ mızı en iyi şekilde temsil etti. Etmeye de devam edecektir. Süper lig ve 2. lig takımlarımızdan oyuncularımıza sürekli transfer teklifleri yapılıyor. İstemediğimiz hiçbir oyuncumuzu bırakmayı düşünmüyoruz. Performansı yeterli olmayan arkadaşlarımızla gerekli görülmesi halinde yollarımızı ayırarak takıma takviye yapacağız. Hedefimiz süper lig. Yarısına geldiğimiz yoldan dönmeyi düşünmüyoruz. Takım olarak kenetlendik.” dedi.


Haberi Paylaş

Comments are closed.