Ziraat Bankası, Halkbank maçına hazır

Erkekler Voleybol liginin 9.haftasında başkent derbisi heyecanı yaşanacak. İki Başkent ekibi Halkbank ile Ziraat Bankası Cumartesi günü saat 14.00’te Başkent Voleybol Salonunda karşı karşıya gelecek.

Ligin zirvesini yakından ilgilendiren karşılaşma öncesinde hazırlıklarını tüm hızıyla sürdüren Ziraat Bankası Erkek Voleybol takımında moraller oldukça yerinde. Ligde oynadığı 8 maç sonrasında 15 puan toplayarak ikinci sırada yer alan Kırmızı Beyazlı başkent ekibinin antrenörü Fernando Munoz Benitez, zor bir karşılaşmanın kendilerini beklediğini belirtti. Bu sezon, ligde sürpriz sonuçlar alındığına dikkat çeken Benitez, “Ligin iki güçlü ekibi bu hafta karşı karşıya geliyor. Taraftarımızın desteği ile maçı kazanmak istiyoruz. Bu yönde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Halkbank takımı güçlü bir kadroya sahip ve lider durumdalar. Umarım voleybolseverlere zevkli bir maç izletiriz” diye konuştu.

Ziraat Bankası Voleybol takım kaptanı Hüseyin Koç bu hafta Ankara’da kendilerini çok zor bir arşılaşmanın belediğini hatırlattı. Ankaralı voleybolseverleri bu önemli karşılaşmaya davet eden tecrübeli oyuncu, “Zirve yarışı için çok önemli bir karşılaşma. Her iki takımı da Avrupa’da başarılı sonuçlara almakta. Rakibimizin gücünü biliyoruz ve bizde zirveden kopmamak için Cumartesi günkü maçı kazanmak istiyoruz” dedi.


Haberi Paylaş

Comments are closed.