Halkbank koltuğu bırakmadı

Türkiye Erkekler Birinci Voleybol Ligi’nin 9.haftasında oynanan başkent derbisinde gülen taraf Halkbank oldu. Hemşerisi Ziraat Bankası’nı 3-0’la geçen Mavi-Beyazlılar liderliğini devam ettirdi.

İstatistik…

İlk sete Halkbank tutuk Ziraat Bankası etkili başladı. Setin ortalarından sonra manşet, servis ve atak üstünlüğünü ele geçiren Halkbank setten 25-21 önde ayrıldı.

İkinci setin teknik molalarını Ziraat Bankası önde geçti. Sete 17-17’de denge geldi. Mavi-Beyazlılar özellikle yüzdeli ortadan hücumlarla sette kaldı. Uzayan sette servis hataları skorda belirleyici oldu. Kubiak’ın ekstra performans sergilediği, manşet-defans düzeninin iyi işlediği Halkbank, 35 dakika süren seti 30-28 alarak 2-0 öne geçti.

Üçüncü sette de maçın genelinde olduğu gibi çekişme vardı. 21-18’den itibaren etkili blok yapan Ziraat Bankası 21-21’de eşitliği sağladı. Tecrübesini sahaya yansıtan Halkbank, seti 25-22, maçı da 3-0 kazanarak puanını 20’ye çıkardı.

İLK KEZ VOLEYBOL İZLEDİLER

Türk Silahlı Kuvvetleri Rehabilitasyon ve Bakım Merkezi’ndeki gazilerimizi voleybolla tanıştırmayı hedefleyen Ziraat Bankası Spor Kulübü, bu bağlamda gazilerimizi ilk olarak Halkbank-Ziraat Bankası maçına davet etti. Voleybola ilk adımlarını maç izleyerek atan gazilerimiz son derece zevkli ve çekişmeli geçen karşılaşmada büyük heyecan yaşadı.

Halkbank : 3
Ziraat Bankası: 0

Salon: TVF Başkent

Hakemler: Zeki Bocutcu, İbrahim Ünal

Halkbank ANKARA: Kubiak, Resul, Kevin, Dick Kooy, Emre, Ulaş, Hasan (L), Caner, Abdullah, Kemal

Ziraat Bankası: Emre, Nilsson, Alex, Cüneyt, Hüseyin, Jeroen, Serkan (L),Volkan, Selim, Burak

Setler: 25-21, 30-28, 25-22

Süre: 1 saat 31 dakika (29, 35, 27)


Haberi Paylaş

Comments are closed.