Dündar: ‘İlk yarıyı derbi galibiyetiyle tamamlamak istiyoruz

Fenerbahçe Grundig Bayan Voleybol Takımı Kaptanı Eda Erdem Dündar, Pazar günü oynayacakları Galatasaray maçından galip ayrılarak, ilk yarıyı 3 puanla kapatmak istediklerini söyledi.

Sarı Melekler, Bayanlar Voleybol Ligi 11. hafta maçında Galatasaray’a konuk oluyor. 13 Aralık Pazar günü Burhan Felek Spor Salonu’nda oynanacak maç saat 15.30’da başlayacak.

Maç öncesi resmi siteye konuşan Kaptan Eda Erdem Dündar, “İlk yarının son maçını Galatasaray ile oynuyoruz. Derbilerin kulübümüz için ne kadar önemli olduğunun bilincindeyiz. Onların sahasında oynayacağız. Tabii seyirci baskısı olacaktır ama biz yine ibrenin bizden yana olacağına inanıyoruz. Ben ve takım arkadaşlarım inanıyorum ki, rakip Galatasaray olunca ekstra motive oluyoruz. Önemin fakındayız ve bunun bilinci ile çalışıyoruz. İlk yarıyı güzel bir voleybolla, derbi galibiyetiyle kapatmak istiyoruz” dedi.

Milli takımla ilgili de Eda Erdem Dündar, “Olimpiyat Elemeleri için Milli takımla birlikte Antalya ve Ankara’da kamp yapacağız. Sonrasında 4-9 Ocak arasında Ankara’da Olimpiyat Elemeleri için ülkemiz adına ter dökeceğiz. Şansımızın çok yüksek olduğuna inanıyorum. Çünkü Ankara seyircisi önünde oynamak bizler için hem keyif verici, hem de itici güç. Umarım güzel bir turnuva geçirir ve sonunda birinci bitirerek direkt Olimpiyatlara katılırız. İkinci ve üçüncü olan takımlar ise Mayıs ayındaki 2. elemeye katılacak. Biz burada bu işi bitirmek istiyoruz” diye konuştu.


Haberi Paylaş

Comments are closed.