Antrenman yapacak salon bulamıyorlar

Adana’yı Voleybol 3. Lig’de başarı ile temsil eden Deniz Spor Kulübü, antrenman yapacak salon bulamadığı için her gün şehir merkezine kilometrelerce uzaklıktaki Spor Lisesi’ne gidip geliyor .

Türkiye Kadınlar Voleybol 3. Ligi’nde mücadele eden Deniz Spor Kulübü, Adana’ya voleybolu sevdirmek için hedefini belirlerken antrenman yapacak saha bulamıyor.

İşadamı Cemil Demir tarafından 2012 yılında kurulan kulüp kısa sürede sporcu sayısını artırdı, büyük başarılara imza attı. 3. Lig başta olmak üzere 80 lisanslı sporcuya olan Deniz Spor hafta içerisinde çalışmalarını okulların spor salonlarında yapıyor.

“GEREKLİ GİRİŞİMLERİ YAPTIK”
Adana’yı voleybolda kızlar ve erkeklerde temsil ettiklerini belirten Başkan Cemil Demir, “Bu konuda gerekli girişimlerimizi yaptık. Ancak Adana’da kulüp sayısının fazla, salon sayısının az olması nedeniyle birçok takımımız salon bulmakta zorluk çekiyor, bazıları antrenman yapmadan maçlara çıkıyor. Şehir merkezinde sayılı salon var. Maç programlarında sorun yok ama antrenmanlarda sıkıntı büyük” şeklinde konuştu.

“DESTEK BEKLİYORUZ”
” Biz de Deniz Spor Kulübü olarak bu salon sıkıntısı ile karşı karşıyayız” diye konuşan Demir, “Bir kulübü yaşatmak, ayakta tutmak gerçekten zor. Biz de antrenman sahası bulamadığımız için şehir merkezinden kilometrelerce uzaklıktaki Sarıçam ilçesinde Spor Lisesi’ne gidiyoruz. Okullardaki spor salonlarının kulüplere açılması konusunda sayın Valimiz Mustafa Büyük’ten destek istiyoruz” dedi.

sabah.com.tr


Haberi Paylaş

Comments are closed.