Adana’da Vali ziyareti

Adana Byz Algomed Spor Yönetimi Adana Valisi Mustafa Büyük’e nezaket ziyaretinde bulundu.

Türkiye Deplasmanlı Erkekler Voleybol 2.lig A Grubu’nda mücadele eden, 14 takımın bulunduğu grupta ilk yarıyı (37) puanla lider kapatan Adana Byz Algomed Spor’da Kulüp Başkanı Av. Ertuğrul Doğayer, Başkan Yardımcısı Av. Demet Ertem, As Başkan Kazım Bozan, Şube Sorumlusu Av. Yılmaz Özbozdoğan, Adana Valisi Mustafa Büyük’e nezaket ziyaretinde bulundu.

Samimi bir ortamda geçen görüşmede Kulüp Başkanı Av. Ertuğrul Doğaner takımın durumuyla ilgili olarak Vali Büyük’ ü bilgilendirerek süper lig yolunda takım olarak ilk yarıyı lider bitirdiklerini belirterek, “Adana’ nın takımı olarak Güney Sanayi, Sasa ve Çukobirlik’ ten sonra voleybola yeni bir ivme kazandırdık. Gelecek yıl Adana’ mızın süper ligde temsil edilmesi için mücadele ediyoruz. İyi ve kaliteli bir kadromuz var İkinci yarıya antrenör Aykut Lale hocamız ile başladık. Takımımızı yakından takip eden sayın bakanımız Fatma Güldemet Sarı sezon sonunda şampiyonluk kupasını bekliyor. İnşallah şampiyonluk kupasını Adana’ ya getirip sayın bakanımıza ve sayın valimize takdim edeceğiz” dedi.

VALİ BÜYÜK: ADANA BYZ ALGOMED SPOR GÖGSÜMÜZÜ KABARTIYOR
Adana valisi Mustafa Büyük, yapılan ziyaretten memnun kaldığını belirterek, “Adana Byz Algomed Spor voleybolda Adana’ mızı başarılı şekilde temsil ediyor. Sezon sonunda da 1.Lig hedefine ulaşacaklarına inanıyorum. Şampiyonluk yolunda destek anlamında elimizden gelen katkıyı ve gayreti göstereceğiz” dedi.


Haberi Paylaş

Comments are closed.